изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:21 EEST
Чакат се среднощни арести    
Новини Тази нощ се очакват нови спецакции на полицията и службите, при които да бъдат задържани и други крупни представители на подземния свят. В момента в ГДБОП тече съвещание, където се уточнява планът за действие, научи „БЛИЦ”.

Там в момента са на разпит и арестуваните братя Маргини. Те ще прекарат нощта в ареста на Националната следствена служба. Красимир и Николай Маринови вероятно ще бъдат обвинени в поръчителство на убийството на Боби Цанков. Източници от ъндърграунда твърдят, че скандалният радиоводещ напоследък е бил „на хранилка” при тях, но ги е предал и се е ориентирал към Златко Баретата.

Че ще има още арести намекна по-рано тази вечер и вътрешният министър Цветан Цветанов. Той обаче каза, че няма да съобщи повече подробности, за да не възпрепятства действията на службите. Планът за тях е бил уточнен на съвместно съвещание между прокуратурата и МВР.

В спа центъра на комплекса „Цалско село” са били открити два пистолета, възможно е с тях да са стреляли двамата килъри на Боби Цанков, предполагат разследващите.

Приключи и обискът на къщата на Малкия Маргин в Бояна. Екипите на службите се изнесоха с два джипа без да дадат изявления. Предполага си, че оттам са иззети доказателство за престъпна дейност. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Чакат се среднощни арести | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди