изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:43 EEST
Убиха Боби Цанков    
Новини Малко след 12,30 скандално известният радио водещ Боби Цанков беше разстрелян във входа на жилищна кооперация на булевард Александър Стамболийски. Най-вероятно убийците са били двама. Стреляли са с пистолети. Огледа на местопрестъплението продължи часове.


Към 12,30 часа радио водещият Боби Цанков е разстрелян във входа на кооперация на булевард Александър Стамболийски, докато отивал към адвокатска кантора. По непотвърдена информация убитият бил клиент на сътрудник на известния столичен адвокат Лъчезар Таков. Токов обаче отказа всякакъв коментар и не потвърди тази информация.

Близо до Цанков имало още двама мъже. Те са откарани във Военна болница с огнестрелни наранявания, засега са без опасност за живота.

Двамата пострадали при стрелбата срещу Боби Цанков в момента са в стабилно състояние, без опасност за живота и се намират в реанимацията на ВМА. Те са докарани в спешното звено в 13 часа. Били са уплашени, но контактни

Д-р ИванВасилевски, хирург-ВМА:
– Единият от мъжете е согнестрелно нараняване в областта на таза и на гръбначните прешлени.

Мъжът – Л.Л. на 48 г е имал заседнал куршум в меките тъкани повърхностно, който е бил изваден

Д-р ИванВасилевски, хирург-ВМА:
– Другият мъж е с транзиторно огнестрелно нараняване в областта на лакетната става задната част на шията-също няма опасност за живота в момента.

Засегнатият от два куршума е младеж на 24 години с инициали Б. Л.

И двамата са преминали хирургична обработка на раните, в момента операции не се налагат.

Наши източници от полицията опровергаха появилата се информация, че единият пострадал е бивша барета и охранявал адвокатската кантора, в която отивал Цанков, а другият бил гард от фирма на Златко Баретата.
 
Дълго време топ криминалистите на СДВР не бяха допуснати до трупа заради спецификата на огледа. Той се извършваше от експерти със специално оборудване, които търсеха биологични следи около трупа.
 
Работещите около мястото на стрелбата бяха категорични, че не са видeли нещо необичайно.
 
Пред криминалистите обаче свидетели са казали, че са чули няколко последователни изстрела, които наподобявали автоматична стрелба. Специалисти обаче коментираха пред нас, че това е звукова измама след като се наложил пукота от двата пистолета. Че пистолетите са били два се потвърждава от спецификата на нараняванията на двамата пострадали.

По-възрастният мъж е криминално проявен, известен е с прякора Куция. Регистриран е за измама преди 30 години. Смъртоносните прострелвания в тялото на Цанков са многобройни, част от тях са в главата.

http://bnt.bg/Автор: Йордан Димитров, Талка Симеонова

 


Сходни връзки

Убиха Боби Цанков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди