изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:21 EEST
Малкия Маргин още се издирва, МВР търси и Демби    
Ред и сигурност Продължава разследването на убийството на радиоводещия Боби Цанков. МВР и Прокуратурата ще преценят днес дали има достатъчно основание за 72-часово задържане на Красимир Маринов - Големият Маргин и Стефан Бонев - Сако. Николай Маринов - Малкия Маргин все още се издирва, потвърди за "Дневник" градският прокурор Николай Кокинов. Той каза още, че полицията търси и Димитър Вучев - Демби.

В момента се събират данни, за да се поиска 72-часова мярка за неотклонение на задържаните след убийството на Боби Цанков - Големия Маргин и Сако. Това заяви министър Цветанов преди заседанието на Министерския съвет. Това стана ясно след специално съвещание между МВР и прокуратурата, на което беше обсъдено дали има достатъчно мотиви да бъде поискано удължаване на задържането на двамата на 72 часа.

Големия Маргин и Сако бяха задържани вчера, като по първоначална информация сред арестуваните е бил и Николай Маринов - Малкия Маргин. От прокуратурата потвърдиха, че има връзка между убийството на Цанков и задържането им.

"Знаете, че Малкия Маргин и в момента се издирва от органите на реда. Към настоящия момент не е открит, а и самият той не се е предал", каза вътрешният министър Цветан Цветанов пред "Хоризонт".

Людмил Рангелов, адвокат на Николай Маринов - Малкия Маргин, заяви пред БНР, че няма информация за задържането на Братята Маргини, но предполага, че акцията е свързана с вчерашното убийство на Боби Цанков. Адвокат Рангелов не показа по никакъв начин, че Малкият Маргин не е задържан и коментира това като факт.

Рангелов нарече медийна измислица версията, че Боби Цанков е щял да бъде защитен свидетел по делото срещу братята Маринови.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов подчерта, че ще се въздържа от коментари, докато нямат конкретни факти и обстоятелства, които да бъдат изнесени пред медиите или да бъде запозната обществеността за действията, които предприемат право-охранителните органи.

От СДВР снощи съобщиха, че ще бъдат назначени експертизи по иззетите веществени доказателства. Има лица, които се проверяват за съпричастност към случая и за алиби.

Вчера бяха извършени обиски в офиси на братята Маринови. Според източници от разследващите вероятно Маргините ще бъдат обвинени в поръчителство на убийството на Боби Цанков. По информация на Дарик радио скандалният радиоводещ е получавал големи суми пари от Маргините.

http://www.dnevnik.bg

БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Малкия Маргин още се издирва, МВР търси и Демби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.59 секунди