изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:53 EEST
Адвокатън на Маргина: Мярката "принудително довеждане" не е тежка, защо да се притеснява    
Новини Срещу Николай Маринов - Малкия Маргин е издадена заповед за "принудително довеждане", което не е някаква тежка мярка - прилагат я и за свидетели, които не се явяват на дела. Това обясни пред Нова тв адвокатът на издирвания брат Людмил Рангелов. По негово мнение шумът, който се вдига около задържането, е за да се покаже видимо реално действие, а иначе обвиненията са несериозни.

Няма сериозен човек, който да се е опитвал да прави бизнес с Боби Цанков, повтори тезата си адвокат Рангелов. "След тежкото убийство държавата реагира правилно - демонстрира незабавна реакция и  от това аз съм удовлетворен като гражданин", отбеляза защитникът. Но братята Маринови според него не са поръчителите. По-скоро бил човек със засегнато достойнство.
 
Маргините не са давали пари на Боби Цанков според Рангелов.

На тиражираното твърдение, че Боби Цанков щял да бъде защитен свидетел по делото срещу братята Маринови, адвокатът реагира с насмешка. "Прането на пари не се доказва със свидетели, а с документи", посочи той. Людмил Рангелов каза още, че не се е виждал с клиента си от последното заседание по делото срещу него и очаква той да му се обади.
/БЛИЦ

 БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Адвокатън на Маргина: Мярката "принудително довеждане" не е тежка, защо да се притеснява | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди