изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 16:41 EEST
ТРИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ОТБОРА НА ШАБЛА    
СпортФутболистите на Шабла ще започнат на 16 януари подготовката си за пролетния полусезон на Североизточната "В" група.

От треньора Димчо Филев научихме, че за предстоящите двубои ще разчита на няколко нови футболисти. Сигурно попълнение в тима от крайморския град е 19-годишният защитник Митко Марев, който досега бе състезател на Калиакра. Очаква се към отбора да се присъедини и бившият състезател на Добруджа и Калиакра Стефан Славов, който през есента носеше екипа на Септември (Тервел). В отбора ще бъде привлечен и 24-годишният нападател Петър Христов, възпитаник на детско-юношеската каварненска школа. Предвижда се от 4 до 13 февруари шабленци да проведат подготвителен лагер в Ловеч. Първата контрола на отбора ще е на 20 януари с втородивизионния тим на Калиакра, а три дни по-късно избраниците на Димчо Филев ще премерят сили със Славия (София), като мачът ще е в Албена. Уговорени са проверки и със съставите на Черноморец (Балчик), Спортист (Г. Тошево) и Септември (Тервел).
 


Сходни връзки

ТРИ ПОПЪЛНЕНИЯ В ОТБОРА НА ШАБЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди