изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:10 EEST
Стоянка Митева: Убийците на Боби Цанков са трима, ще ги арестуват до пет дни    
Новини Една от най-добрите ясновидки в България, Стоянка Митева от Димитровград, е категорична: Маргините не са виновни за смъртта на Боби Цанков. Убийците, които са стреляли, са двама, но е имало и трети, който ги е чакал наблизо в тъмна кола.

Когато са застреляли Боби те са избягали в колата, която е потеглила по булевард „Тодор Александров” и са се скрили в жилищна кооперация в Люлин. Убийците са българи и Сако знае кои са. Ако Цветан Цветанов го притисне, той ще си изпее песничката.

Арестът на Маргините е за заблуда на убийците. Те ще бъдат заловени до пет дни. Цветан Цветанов ще се справи със ситуацията. Боби Цанков е застрелян не за това, че дължи пари на много хора, а защото е намесен в наркодалаверите на подземния свят и защото си е отворил устата твърде широко.
В скоро време ще бъдат убити още три значими фигури в гангстерския свят", категорична е Стоянка Митева.

Коя е всъщност Стоянка Митева?

Тя е жената, която има две фонтанели на главата си, точно и ясно предсказва човешките съдби, помага на полицията при издирването на изчезнали хора, посочва къде се крият издирвани престъпници и до сега не е сбъркала, когато е предсказвала каква е съдбата на отвлечените хора, къде се наримат, живи ли са мъртви ли са.

Тя е тази, която една седмица след смъртта на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов каза на майка му и на жена му, че той не е жив и не е отвлечен за подкуп, а за да бъде убит. Дори успя да налучка мястото, където по-късно беше открит трупът на бизнесмена.

Тя е тази, която първа разгада убийството на семейство Махмуд в Димитровград и каза на журналистите, че убийците ще бъдат заловени до 17 часа вечерта на път към Стара Загора. Точно в 17 часа щракнаха белезниците на Недялко Димитров – Момата и неговите авери.

Тя е тази, която отиде в София, за да предупреди Ковачки, че ще го арестуват, но влакът е имал закъснение и преди да приберат Ковачки, полицаите прибраха Стоянка от фоайето на неговите офиси.

Тя е тази, която първа заяви, че Лазов не е убиеца на сестрите Белнейски и ще излезе от затвора. Убийците са двама, каза тогава Стоянка Митева, те са от голямото доброутро и деянието им дълги години ще остане скрито. Но не и завинаги...

Тодорка Николова, БЛИЦ / http://blitz.bg

БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Стоянка Митева: Убийците на Боби Цанков са трима, ще ги арестуват до пет дни | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди