изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:49 EEST
Митьо Крика: Боби беше само пионка    
Новини Радиоводещият Боби Цанков, който беше убит в понеделник в центъра на София посред бял ден, е само един изпълнител. Всяко едно радио си има продуценти, защо не се търси по-нагоре? Това каза Димитър Ходжев - Митьо Крика в сутрешния блок на bTV. По думите на Митьо Боби беше един от най-добрите радиоводещи.


“Преди, когато ставаше въпрос за игрите в радиото спрягаше името на Манол Велев. Той също ще бъде проверен чрез Весела Лечева”, обясни Митьо.

Беше харизматична личност, не съм влизал в негови схеми и не съм се опарил, беше добряк, каза още той. По думите му срещу Боби има заведени само граждански дела, а не съдебни.

Според него Боби е бил скромен човек, тайната му сватба също била скромна.

“На сватбата присъствахме аз и съпругата ми, адвокатът на Боби Лъчезар Таков, Валентин Димитров и жена му и роднини и приятели”.

Един път съм го виждал с брониран джип, караше обикновен. Не съм го виждал и с охрана, само на сватбата имаше охрана. Две бомби, трия стрелби по него.

По отношение на радио игрите Митьо коментира, че почти всички игри у нас са измама. “Алчността на хората е довела до това, те са виновни, че играят”, смята той.

Адвокатът на група граждани от Пловдив, завели дела срещу Цанков Пламен Бонев обясни, че клиентите му завели дела за квалифициран случай на измама по радио “Спорт”. Там Боби провеждал игри по две предавания “Трафик тайм” и “Шоуто на Боби Цанков”. 

Той е обявявал награди, после е искал пари от спечелилите, които е трябвало да платят предварително, за да си получат наградата.

Общата сума 136 000,68 лева.

Проведени са над 40 съдебни заседания, но сега делото ще бъде прекратено. 5 години е седяло на първа инстанция.

По думите на един от ужилените от игрите на Цанков - Стоян Касъров не може да няма замесени хора от по-висшите кръгове в самото радио.

Касъров обясни, че една от игрите на Цанков била 6 хиляди лева срещу верен отговор зададен от него в играта.

Аз често се обаждах в радиото и той ми имаше номера, така ми каза отговора предварително. “Каза ми: Даваш три хиляди лева – получаваш 6 обратно – по пощенски запис. Срещнахме се в пицария на “Витошка”. След като му дадох парите и видях с какви хора се качи в джипа - горили, разбрах, че съм ограбен. Аз съм един от малкото хора, които успяха да си върнат парите”, каза Касъров. /БЛИЦ

БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Митьо Крика: Боби беше само пионка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди