изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:16 EEST
Момиче обгорено с киселина в училище    
Новини
Киселина е била разлята на стълбите на варненско училище. Това съобщи инж. Владимир Иванов, директор на „Гражданска защита” – Варна, предаде Агенция "Фокус". Иванов добави, че сигналът е бил подаден около 17,00 часа. Киселината е била разлята на стълбите на гимназията по текстил в града. Иванов обясни, че в района, където е била разлята киселината, е имало и три момичета, като едното е получило леки изгаряния по тялото.


Пострадалото от киселина момиче във Варна не е постъпвало за лечение в отделението по изгаряния. казаха от отделението по изгаряния към Военноморска болница – Варна. Дежурният там добави, че днес по-рано през деня са били предупредени, че в отделението може да постъпи дете, но по-късно е станало ясно, че момичето е с леки наранявания и няма нужда от лечение. От Спешния медицински център информираха, че не са получавали сигнал за пострадал от разлята киселина днес.

Засега няма информация кой е разлял киселината пред варненското училище. Полицията във Варна издирва кой е разлял киселината пред училището в града. Това съобщи Калинка Пенчева, говорител на Областна дирекция на МВР – Варна.

Пенчева добави, че на стълбите са били седнали две момичета, като едното е получило наранявания. Засега не се знае кой е разсипал киселината, но по всяка вероятност става въпрос за неумишлено действие. Пенчева уточни, че момичето не е било хоспитализирано, защото нараняванията й са леки. „От болницата са й казали да отиде пак след 3-4 дни за преглед, но няма сериозни наранявания, повече се е уплашила”, каза още Пенчева

dir.bg

 


Сходни връзки

Момиче обгорено с киселина в училище | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.14 секунди