изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:35 EEST
Чуждестранни гости поздравиха ГЕРБ    
Политика София. Множество поздравления получи ГЕРБ в началото на Националната конференция от чуждестранни гости, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Партията получи поздравления за успехите, които бележи – на изборите, във финансовата политика и борбата с престъпността. На форума бе отбелязано, че ГЕРБ е направила много за възстановяване на доверието към България.

Благодарение на партия ГЕРБ и на силното лидерство на Бойко Борисов България много скоро ще е в състояние да се възползва от подкрепата на Общността, бе заявено от трибуната.
Друг успех, който бе подчертан при изказванията, бе този за възстановеното в голяма степен финансиране по ФАР. Тези средства се освобождават благодарение на усилията на правителството на ГЕРБ, бе споделено от гостите.
В приветствията бе заявено още, че е крайно време държавите от Югоизточна Европа да загърбят различията си и конфликтите от малцинствен характер.
Антонио Канчиан от ЕНП каза: „За 3 години България наистина стори много в рамките на Европейската общност”. По думите му България има впечатляваща история на икономическо развитие. Правителството поддържа стабилни макроикономически фактори. За България е изключително важно да продължи да разчита на усвояването на Европейските фондове и колкото е възможно по-скоро да стане част от Еврозоната, каза Канчиан. Той заяви, че е уверен, че настоящото правителство на България ще продължи усилията си за постигне на икономически растеж в страната.
Петер Юнгер от ЕНП каза: „2009 г. беше белязана от икономическата и финансова криза. Краят не е дошил. Става дума за две кризи, които се поддържаха една друга.
Тази криза беше необходима. Ако не се беше случила сега, щеше да стане в много по-големи размери след 2-3 години”. По думите му е по-важно в криза да се подпомага и да се насърчава частната инициатива. Юнгер призова правителството на България да помисли за създаването правила или на законодателството, които да защитават младите хора, които са започнали някакъв бизнес. Става въпрос не за предпазване от конкуренцията, а за защита от бюрокрацията. По думите му 99% от фирмите в България създават 80% от работните места в страната. Те са малки и средни предприятия.
Всички чуждестранни гости пожелаха успех на българското правителство и на Румяна Желева като бъдещ еврокомисар.
Цветомира ГЕОРГИЕВА

Агенция "Фокус"

 


Сходни връзки

Чуждестранни гости поздравиха ГЕРБ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Чуждестранни гости поздравиха ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2010-01-10 @ 13:16 EET
Добрият етикет изисква гостите да отбелязват положителните качества на домакина. Какво толкова?!
Чуждестранни гости поздравиха ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2010-01-10 @ 17:29 EET
Сомалииците не поздравиха ли
Бойко Борисов ?


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди