изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:17 EEST
Бойко Борисов бе избран за председател на ПП ГЕРБ    
Политика София. Бойко Борисов бе избран за председател на ПП ГЕРБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Кандидатурата му бе предложена от досегашния председател Цветан Цветанов и бе подкрепена от всички делегати.  За поста не бе издигната друга кандидатура.


София. Благодарение на търпението на Цветанов и това, че стана политик, партията е в това състояние в момента. Това каза Бойко Борисов, след като бе избран за председател на партията, предаде репортер на Агенция „Фокус”.
Истински съжалявам, че нямаме един Цветанов, който да поставим начело на партията, за да можем всички останали да се съсредоточим върху изпълнителната власт.
Борисов благодари, че Цветан Цветанов е свършил много тежка работа, за която той нямал нерви.
Пляскате все едно нещо се е променило, а ние тук сме единствените, които знаем, че нищо не се е променило, каза още Борисов. Юлиан ХРИСТОВ

София. Ние сме различни и освен към нашите кметове се отнасяме по същия начин към всички в местната власт. Това ни прави различни и много по-внимателни – знаейки грешките на другите, да не ги повтаряме. Това каза Бойко Борисов след като бе избран за председател на ГЕРБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Борисов благодари на медиите, че настоящото правителство не се ползва с медиен комфорт. „Всички ние знаем на кого можем да имаме доверие и на кого не. Искам да благодаря специално на лидерите на СДС, на ДСБ, на „Атака” и на тяхното държавническо поведение”, коментира още Борисов.
Той припомни, че с идването на власт на това правителство веднага е възстановено доверието на Европа с размразяване на средства.
„Беше се създала мода - отвличанията и магистралните грабежи. И виждате какви хора са стоели срещу нас”, каза Борисов и посочи, че виновниците само за два месеца са изкарани наяве, благодарение на работата на МВР. Според него, ако не е била ГЕРБ на власт, тези хора са щели да грабят и сега. Борисов благодари и на главния прокурор. За затягане на работата на магистратите министър-председателят ще проведе среща с ВСС на 19 януари, а ден преди това, на 18 януари, ще проведе съвещание с МВР и окръжните прокуратури.
Юлиан ХРИСТОВ

София. Ние сме наясно, че самоуспокоението, корупцията, вървят в управляващите партии, в управляващите звена. Няма да има компромис към никой който посегне. Това каза новоизбраният председател на ГЕРБ и министър-председател Бойко Борисов, предаде репортер на Агенция “Фокус”.
Единственият противник на ГЕРБ в момента е самият ГЕРБ, ако ние не успеем да запазим доверието на хората, каза Борисов. Той коментира и че хората разбират, че още от 2008 г. е ясно, че предишното управление на страната така е пипало бюджета, че да го похарчи чрез своите фирми. По думите му хората са се наслушали на обещания за светло бъдеще и искат промени още днес.
„Ние трябва да бъдем всеки ден така ангажирани, сякаш утре са избори, за да можем да спечелим”, каза Борисов. Той благодари на министрите, които не са членове на ГЕРБ, че присъстват на форума на партията и се обърна към делегатите с думите: „Партията е много важен инструмент за постигане на целите на експертите”. Той призова делегатите да имат доверие на министрите и да знаят, че реформите и промените, които правят, са възможно най-правилните.
Цветомира ГЕОРГИЕВА

София. Цветан Цветанов беше избран за заместник-председател на ГЕРБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Кандидатурата за поста бе издигната от Бойко Борисов. Цветанов бе избран с пълно мнозинство от делегатите на националното делегатско събрание на партията.
Юлиан ХРИСТОВ
 
София. Делегатите на Националното събрание на ПП ГЕРБ избраха членове на Изпълнителната комисия на партията, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Новите членове на комисията са Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Красимир Велчев, Искра Фидосова, Румен Иванов, Димитър Николов, Иван Тотев, Пламен Нунев, Живко Тодоров, Павел Димитров, Костадин Хаджигаев.
Цветомира ГЕОРГИЕВА


 

 


Сходни връзки

Бойко Борисов бе избран за председател на ПП ГЕРБ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов бе избран за председател на ПП ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2010-01-10 @ 17:23 EET
Бойко Борисов = Тодор ЖИВКОВ
Румен Иванов  =  Жельо ДОБРЕВ
Хорошо.

Бойко Борисов бе избран за председател на ПП ГЕРБ
Автор: Anonymous да 2010-01-12 @ 12:32 EET

А ти си = на това нещо което е между краката на жена ти!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди