изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:25 EEST
25-годишна столичанка е задържана за убийство    
Ред и сигурност

София. 25-годишна столичанка е задържана за извършено от нея тежко престъпление, съобщиха от пресцентъра на МВР. Само за няколко часа криминалисти на ОДМВР-София, колегите им от РУ-Своге и с активното участие на психолози от Института по психология разкриха автора на тежкото криминално престъпление. Разследването започнало вчера, след като мъж подал сигнал, че е открил безжизненото тяло на 61-годишния си съсед.



Пред полицаите той обяснил, че починалият бил от София, но често живеел в малката си виличка в с Реброво. Преди няколко дни двамата се уговорили да се видят, но 61-годишният сякаш изчезнал – затова човекът решил да намине и да провери какво става. Така в една от стаите на виличката той открил безжизненото тяло на стопанина. Веднага на място бил извършен оглед от дежурни екипи на областната дирекция - множеството порезни рани по тялото свидетелствали за насилствената смърт на човека. Станало ясно, че те са нанесени с нож. Криминалистите веднага започнали работа по случая, в нея се включили и психолози от Института по психология. Така в хода на разследването те попаднали в следите на извършителката – 25-годишната А.М. Изяснено е, че двамата са се запознали на централна гара и тя бързо приела поканата му за гостуване. Когато пристигнали във фургона на мъжа, седнали на по чашка. След сериозен запой намерили повод и за скандал – бутилка водка. Тогава младата дама грабнала кухненски нож, който бил наблизо, и нанесла смъртоносните удари.
А.М има криминална регистрация в столичното Шесто РУ на МВР за хулиганство. Тя ще остане в полицейския арест за 24 часа, очаква се прокурорско разпореждане за 72-часово удължаване на мярката й за задържане. Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

25-годишна столичанка е задържана за убийство | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди