изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:17 EEST
Емануил Йорданов: Има общо между убийствата на Боби Цанков и Антон Милтенов-Клюна    
Новини Убийствата на Боби Цанков и Антон Милтенов-Клюна си приличат. Това каза бившият министър на вътрешните работи в кабинета на Иван Костов Емануил Йорданов в сутрешния блок на pro.bg.

„Общото е това, че и двете убийства станаха в центъра на София и то във време от деня, в кето трудно става придвижването в столицата”. Емануил Йорданов беше категоричен, че Боби Цанков е разстрелян от професионалисти. „Това е безупречно подготвено убийство, едва ли аматьор би го направил на такова място и по това време на деня”, уточни бившият вътрешен министър.

Въпреки това обаче, Емануил Йорданов смята, че убийството на радиоводещия, се преекспонира. Той припомни знаковите убийства през последните години, с които и започна мандатът на тройната коалиция. „7 или 8 са убийствата при предишното правителство. Пръвото беше на Клюна, който, знаете беше свързан с Боби Цанков. Последваха го Георги Илиев, Шинка Манова, Емил Кюлев. Боби Цанков не за първи път става мишена, това, че случи точно сега, е чиста случайност, защото той можеше да бъде убит при първия взрив в дома му преди време”, допълни адвокат Йорданов.

Все пак бившият министър на вътрешните работи призна, че ако в момента той разследваше убийството на радиоводещия, щеше да работи по две основни версии: за измамите, които е извъшил и за контактите му с подземния свят. „Над 1000 души е измамил за доста големи суми, а контактите му с подземния свят също са безспорни”, допълни Емануил Йорданов.

Той даде висока оценка на синхрона полиция-прокуратура и усилията на МВР през последния месец. „Мога само да завиждам на Цветанов за доброто му взаимодейсдтвие с прокуратурата, аз нямах такова взаимодействие по мое време”, допълни с усмивка бившият вътрешен министър Емануил Йорданов. /БЛИЦ

БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Емануил Йорданов: Има общо между убийствата на Боби Цанков и Антон Милтенов-Клюна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди