изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:17 EEST
ПОЛИЦИЯТА ЗАЛОВИ УБИЛИЯ ПЕШЕХОДКА В СТОЖЕР И ИЗБЯГАЛ ОТ МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО    
Ред и сигурност

Р.М. /42/ е криминално проявен, с присъда за изнасилване от 2005 г. През изминалите почивни дни  на територията на ОД на МВР - Добрич, са  регистрирани 8 криминални престъпления



 

-           На 08,01,2010г. се тъжи в Първо РУ Добрич 58-годишен жител на град Добрич, за това че  от личния му лек автомобил марка “Форд”, паркиран  пред дома му по ул. “Самарско знаме”, неизвестен извършител е извършил кражба на чанта в която е имало, около  2 700 лв. и документи. По случая е образувано досъдебно производство.

-              На 09,01,2010г. около 13.30 ч. е получен  сигнал за извършване на кражба на захранващ кабел от помпена станция намираща се по бул. “Русия” в гр.Добрич. След сигнала автопатрул при Първо РУ МВР Добрич е задържал  лицата  Г.Г./52/, Д.Д./46/ и А.Й./19/ в момент на извършване на кражбата.  Същите са изровили и подготвили за срязване около 15 м. ел.захранващ меден проводник. Лицата са задържани в Първо РУ на МВР, като по  случая е образувано досъдебно производство.

 През почивните дни са станали  5 пътно- транспортни произшествия с материални щети и 1 пътно –транспортно произшествие с 1 ранен гражданин.

-На 08,01,2010г. е получено съобщение в Първо РУ за пострадало лица от ПТП. От извършената проверка е установено , че водача на лек автомобил марка  “Форд Орион” с добричка регистрация-Н.Д./49/, при извършване на маневра-движение на заден ход на паркинг в гр.Добрич удря стоящата зад автомобила Я.П./13/. Вследствие от настъпилата катастрофа Я.П. е получила   фрактура на десен крак. По случая е образувано  досъдебно производство.

-              На 10,01,2010г. по ул. “Димитър Ковачев” автопатрул при ОД МВР Добрич, спира за проверка лек автомобил марка “Мерцедес” с добричка регистрация, с водач Е.З./29/ от гр.Добрич. При последвалата проверка за алкохол цифровия индикатор е отчел 1,55 промила. Е.З. е управлявал автомобила без да притежава СУМПС. По случая е образувано бързо полицейско производство.

-              На 08,01,2010г. след извършени оперативно-идирвателни мероприятия от служители на Второ РУ на МВР Добрич е установен извършителя на пътно транспортното произшествие в с.Стожер на 31,12,2009г.,вечерта при което загина жена. Това е  Р.М./42/ от гр.Добрич управляващ лек автомобил “Фолксваген  Пасат”, добричка регистрация. Същият след катастрофата е напуснал местопроишествието и  се е укрил. Р.М. е криминално проявен, с присъда за изнасилване от 2005 г. 

     Служителите от звено “Пожарна безопасност и спасяване” в областта са участвали в гасенето на четири пожаар  без нанесени материални загуби и два с материални щети.   

      На 08,01,2010г. в РУ Шабла е получен сигнал за възникнал пожар  в стопанска постройка пригодена за живеене в с.Захари Стояново, собственост на  земеделска кооперация. Вследствие на пожара е изгоряла покривна конструкция-250кв., мебели, и домакински уреди. Причината за пожара е небрежно боравене с ел.нагревателен уред. 

11 януари 2010 г.                                              ОД НА МВР ДОБРИЧ

гр.Добрич

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ЗАЛОВИ УБИЛИЯ ПЕШЕХОДКА В СТОЖЕР И ИЗБЯГАЛ ОТ МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди