изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:05 EEST
Ваня Червенкова: Тони Хамстера не е баща на дъщеря ми!    
Интервюта С него съм живяла само на семейни начала - разкрива бизнесдамата.

Бизнесдамата Ваня Червенкова, прочула се с делата си срещу радиоводещия Боби Цанков /обвинява го в крупни измами/ и с уникалния си късмет да оцелее, след като бе простреляна с половин дузина куршуми, тия дни бе забъркана в особено пикантна интрига. Обявиха за баща на дъщеря й един от босовете на групировката "Наглите" Антон Петров - Хамстера. За него се знае, че е дясна ръка на Алексей Петров в застрахователния му бизнес.

..............................
- Ваня, позволи ми личния въпрос: каква е истината за бащата на дъщеря ти Никол – баща ли й е Антон Петров-Хамстера? Писа се доста около това...
- Едно малоумие, което ми е трудно да преглътна. Не, че това е обидно, напротив - бих била щастлива, ако Никол имаше баща като Антон. Но ми е ужасно болно да приема факта, че някой в такъв момент иска да намеси името ми и да си прави сензации на мой гръб, използвайки ситуацията с шумния арест от последните седмици. Кой и какво цели с това?! Кому е нужно да набърква името ми в този момент?! Защото сам фактът като факт не е обида за мен, но ме притеснява обстоятелството, че се намесва името ми по някакъв начин в този грандиозен скандал.

Държа да бъда ясна: това сериозно вреди на бизнеса ми, на имиджа ми, и аз по никакъв начин няма да го позволя. Дъщеря ми е вече голяма и не й е особено приятно да чете как някой си “руски олигарх” е неин баща, или “тайнствен бизнесмен”, а сега пък Тони Хамстера! Каквото е трябвало, аз съм й обяснила още преди много години, и между нас няма тайна на тази тема. Така изнесена

тази информация не е приятна и за сегашната приятелка на Антон, от която той има дете.

Обидно е за всички ни. Тези дни някой сериозно притеснява дъщеря ми. Пускат й заплашителни есемеси, в които я обиждат, наричат я "НАГЪЛ-че" и т.н. Подобни неща няма да преглътна в никакъв случай и ще им отвърна със същото – ще защитя правата си на майка и човек в съда.

- Така или иначе, не отричаш, че Антон Петров-Хамстера е голямата ти любов. Разкажи нещо повече за това. Какъв е той като човек... Кметът на гр. Рила, откъдето е родом той, твърди, че е кротък и състрадателен, а в медиите го описват като хладнокръвен и жесток...
- Познавам Тони от почти 15 години. Достатъчно време, за да можеш да кажеш, че познаваш един човек добре. А и като прибавим факта, че и дълги години съм живяла с него на семейни начала, мисля че имам основанието да давам характеристика и оценка за неговата личност в конкретика. Антон, като човек и като приятел се раздава безрезервно, много е коректен в отношенията си - човек с огромно сърце. Само не искам да си мислите, че с това си определение в момента му правя пиар или добра характеристика, предвид сегашните обстоятелства.

Още преди 3 години, когато на пазара излезе моята изповед в книгата ми "Светлина след смъртта", мъжът Антон, описан в книгата, е същият този Тони, когото сега се опитват да изкарат “особено опасен”, жесток и коравосърдечен престъпник. Там, на онези страници, още тогава написах, че това е човекът, на когото бяха присъщи човещината и състраданието на първо място, изключителното му чувство за справедливост; човекът, към когото любовта ми беше станала такава, каквато беше описана в Светото писание.

Още тогава знаех, че той вече има сериозна жена до себе си, с която много се обичат, но това не ни пречеше да останем много добри приятели. Такъв човек е той и сега. И сега съм готова да се подпиша с пълна съвест под думите си без някой да си мисли, че му правя “услуга”, или се мъча да вменя добър имидж на личността му. С какво той се занимава сега, аз не зная точно - това могат да кажат хората, които са в близкото му обкръжение.

- Кой ви раздели с Тони – има ли виновни да се разделите?
- Това е много лична тема, която аз не желая да обсъждам. Каквото е било в душата ми, съм го написала в книгата си. Надявам се всеки вътре в нея да се е идентифицирал и да е приел прошката ми.

- Значи ти изключваш каквато и да е възможност той да бъде свързан с бандата на т. нар. “Нагли”...
- За мен лично са обида всичките тези квалификации, които заваляха по адрес на Антон. Както и тези умишлено цитирани прякори и названия на операции, с които се цели вниманието на обществото да бъде насочено в някаква посока. Управниците винаги са мислили, че плебеите се нуждаем от "хляб и зрелища" – панацеята на всички болни общества. Що се отнася до Антон, никога не бих допуснала, че той може да принадлежи към престъпленията, в които го уличават или свързват. Убедена съм в това.

- Каква ще бъде позицията на Алексей Петров в тази ситуация – ще защити ли приятеля и дясната си ръка, или ще се дистанцира от него?

- Смятам, че Алексей никога не би се дистанцирал от Антон, нито би го оставил в такъв момент. Иначе би било жалко за човек като него. Ще изгуби хората около себе си – тяхното доверие. А сам воинът не е войн. В нито една битка. Алексей, като добър стратег, би следвало да го знае.

Ако все пак го пренебрегне, то първо ще получи моето презрение.

- Съществува версия, според която наказателна бригада, свързана с Антон, е отговорна за нападението и побоя над журналиста Огнян Стефанов...
- Никога не бих допуснала такова нещо. Не бих го побрала в съзнанието си дори. Познавам добре Тони - той не би застанал зад един такъв акт. Но може би е удобно на някого да му го препише?..

- Ти също си била жертва на ужасно престъпление. Какво мислиш за цялата операция “Наглите” 1 и 2?
- Моите адмирации към хората, които са дали много от себе си, за да подготвят една такава мащабна акция и да предприемат толкова сериозни мерки за изчистване на обществото от хора, които нямат място в него - убийци, престъпници, крадци... Аз също съм жертва на едно ужасно покушение, в което имаше толкова дързост и толкова цинизъм, че това остави дълбок белег в живота ми и го промени изцяло. Винаги ще се боря с всички сили и средства срещу такива, които посягат на живота и здравето на хората.

Проявявам нетърпимост към тях и в този аспект искам дълбоко да повярвам, че хора като Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Борис Велчев се борят с всички сили, за да се справят с тях. Искам да повярвам, че на някого му пука, когато ни убиват, колят, изнасилват и ограбват. Защото утре на мястото на жертвите, които днес считаш само за черна статистика, може да се окаже някой от близките ти хора.

Иначе защо да си плащаме данъците и да ходим да гласуваме. Искам обаче при следващата подобна акция да чуя, че полицията отвръща на удара, не защото престъпниците са й подронили авторитета пред някой си европейски комисар, а защото наистина й пука, че ни избиват като дивеч и отвличат като по холивудски сценарии.

И не Бойко да планира този удар в дома си, а на служебното си място, където няма да се притеснява от интервенти, или внедрени предатели от едно ведомство, където е недопустимо да има такива. Искам виновниците винаги да си получават заслуженото. Но вярвам също така, че всеки е невинен до доказване на противното.

Едно интервю на Еми МАРИЯНСКА


......................................
Мъжът, когото най- много обичах- Антон!
Откъс от книгата на Ваня Червенкова “Светлина след смъртта”:


“Един ден джиесемът звънна, поглеждайки на дисплея, сърцето ми се преобърна – беше той! Мъжът, когото най-много обичах в живота си – Антон. Дори и за миг не съм допускала, че няма да дойде да ме види.

Стоеше някак напрегнат на вратата, може би очакваше да види нещо по-ужасяващо от това, което виждаше пред себе си. Да си призная, аз наистина се възстановявах не с дни, а с часове. Толкова много исках да го прегърна и да изплача цялата си душа, толкова много исках да го целуна, да се смаля и да се настаня в сърцето му и да си остана там завинаги...Толкова много го обичах...Не можех! Нямах това право!

Знаех, че има приятелка и че връзката им е сериозна. Любовта ми към него беше станала такава, каквато беше описана в Светото писание: “Любовта дълго търпи и е милостива. Любовта не завижда. Любовта не се превъзнася, не се гордее, не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло, не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината.” http://blitz.bg

БОБИ ЦАНКОВ БЕШЕ ЗАСТРЕЛЯН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ДО ЦЪРКВАТА "СВЕТА НЕДЕЛЯ" - ВСИЧКО ПО СЛУЧАЯ

 


Сходни връзки

Ваня Червенкова: Тони Хамстера не е баща на дъщеря ми! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди