изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:28 EEST
ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В РЕДИЦИТЕ НА ДОБРУДЖАНСКИ ЮНАК    
СпортДрагомир Стойчев окончателно реши да се състезава за родния си клуб Добруджански юнак в предстоящия държавен шампионат по борба свободен стил за мъже.

Още миналата седмица състезателят сподели за centersport.org, че има голяма вероятност да представя добричкия тим в шампионата. Той ще се включи в коронната си категория до 96 кг. “За да вляза в категорията, трябваше да сваля три килограма. Имам малка контузия, но се надявам тя да не изиграе роля при схватките”, каза Драго.
За Добруджански юнак ще се борят още четирима състезатели. Юношите Димитър Костов и Васви Исмаил ще се впуснат при 55-килограмовите, а Милен Александров ще се бори в кат. до 60 кг. Опитният Румен Колев ще участва в кат. до 66 кг, научи от заслужилия треньор на добричкия тим Петър Петров.  
От федерацията обявиха, че меренето за държавния личен шампионат за мъже и жени ще е в залата по борба в спортния комплекс "Дианабат". Днес ще се мерят борците от свободния стил, а схватките на Драго и компания ще бъдат в четвъртък сутринта.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ДРАГОМИР СТОЙЧЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В РЕДИЦИТЕ НА ДОБРУДЖАНСКИ ЮНАК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди