изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:28 EEST
Обраха ДСК посред бял ден    
Ред и сигурностНов въоръжен грабеж стресна София. Този път бандитите думнаха 20 бона от клон на Банка ДСК. Малко преди 10 ч. сутринта в сряда двама маскирани нахлули в сутерена на блок 54 в столичния квартал "Дианабад".

"Дай парите или ще ти пръсна мозъка", крещели апашите на касиерката на банковия клон. Уплашена жената отворила касата и подала на маскираните мъже наличните в сейфа 20 бона. Освен нея в помещението не е имало други хора. След като прибрали пачките, бандитите се натоварили в тъмен автомобил и отпрашили в неизвестна посока. Клонът никога не е имал жива охрана. Помещението е с видео наблюдение. "Клонът беше пред затваряне, тъй като нямаше много клиенти", разказаха за АСН очевидци. Свидетел на бягството на бандитите станала и продавачката в кебапчийницата наблизо, която бе закарана в районното управление за показания. Оказа се, че сред клиентите на малкия клон на ДСК е и ексводещият от бТВ Иво Танев. Той също разказа, че в клона не е виждал никога жива охрана.Вътре седяла само касиерката.
standartnews.com
 


Сходни връзки

Обраха ДСК посред бял ден | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Обраха ДСК посред бял ден
Автор: Anonymous да 2010-01-13 @ 19:43 EET

Кокошкарска работа. Дано някой път не се стигне до престрелка...


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди