изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:05 EEST
Българска проститутка зад решетките за 3 години, изнудвала швейцарски банкер    
По светаЗа последните 3 години проститутката Радослава Камбурова успяла да измъкне от швейцарския банкер Каспар Отигер около 500 000 лева. Пловдивският окръжен съд постанови 3 месеца лишаване от свобода за местна проститутка, която се призна за виновна по обвинение, че е изнудвала 64-годишен швейцарски банкер.


35-годишната Радослава Камбурова заплашвала Каспар Отигер, че ще го издаде на жена му заради връзката им, ако той не й преведе на банковата сметка 273 400 евро. В същото време и приятелят на проститутката Методи Димитров също се опитал да изнуди швейцареца с още 50 000 евро. Всичко започнало през май 2006 година и след намесата на полицията през ноември 2008 година приключва.

Проститутката не само ще лежи зад решетките в продължение на 3 години след произнасянето на присъдата от Пловдивския окръжен съд, но ще трябва да плати и обезщетение в размер на сумата, с която тя е изнудвала своята жертва - 273 400 евро.

Радослава и приятелят й Методи са заедно от 2005 година насам. През 2006 година обаче пловдивчанката заминала за три месеца в Швейцария, където работила във фитнес клуб, чиито посетители срещу допълнително заплащане можели да си поръчат и момиче. Тъй като в страната проституцията е забранена, различни агенции ангажирали проститутки от чужбина за по 3 месеца. Плащането между тях и клиентите ставало на ръка. След като Радослава обаче обслужила веднъж въпросния 64-годишен швейцарец Каспар Отигер, той й станал постоянен клиент, като за всеки сеанс си плащал по 200 швейцарски франка. Връзката между двамата се задълбочила и швейцарецът, който бил директор на банка, обещал на българката, че е готов да й помага винаги, когато тя има нужда.

След като пловдивчанката разбрала, че клиентът й е женен, тя се върнала в България под претекст, че трябва да се върне при сина си. След като заживяла с Методи, който знаел за връзката на приятелката си с швейцареца, тя започнала да се обажда на Каспар, за да иска пари за ремонти и лични разходи. Постепенно исканията прераснали в заплахи, че тя ще отиде в банката му и ще разкаже за връзката им.

През август 2006 година Радослава и Каспар отново се срещнали, но в Мюнхен, където за пореден път изконсумирали връзката си. След прибирането си в България обаче пловдивчанката продължила да изнудва банкера, казвайки му, че е бременна.

Тя наистина родила през лятото на 2007 година, но момиченцето било от приятеля й Методи. Въпреки това Радослава продължила да изнудва швейцареца, уверявайки го, че детето е негово.

Методи обаче също се опитал да изнуди Каспар с още 50 000 евро, след като намерил снимки на бебето и него и му написал писмо, чрез което го заплашил, че ако не получи парите, то ще изпрати снимките на швейцарските вестници и на жена му.

В крайна сметка банкерът наел адвокат от България и сигнализирал за изнудването на полицията, преди историята да приключи благополучно за швейцареца с издаването на присъдата от съда. /БЛИЦ
 


Сходни връзки

Българска проститутка зад решетките за 3 години, изнудвала швейцарски банкер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди