изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:17 EEST
Иде студ от минус 20    
Времето
Днес преваляванията от сняг ще продължат, като по-значителни ще бъдат в източните райони. Температурите през деня ще бъдат от минус 4 до плюс един градуса.


В сряда преваляванията ще отслабват и до вечерта почти навсякъде ще спрат.
Температурите ще бъдат от минус 5 до нула, само в югозападните райони до плюс 3-4. Минималните ще са от минус 8, минус 7 до минус 2 градуса.

В четвъртък и петък ще има значителна облачност, с временни намаления. Температурите ще останат почти без промяна, а превалявания са слабо вероятни.

В петък над югозападните райони отново ще завали и през двата почивни дни ще превалява сняг, като по-значителни валежи ще има над Родопите и източните райони. В неделя преваляванията ще спират, а облачността ще се разкъсва и намалява.

При изясняване и стихване на вятъра в понеделник сутрин, както и вторник, в много райони на страната температурите ще се понижат значително, като в Северна България и затворените котловини са възможни стойности около минус 15 градуса, а на места и до минус 20.  dir.bg

СНЕЖНА ВИЕЛИЦА ЗАТВАРЯ ПЪТИЩА В ДОБРИЧКА ОБЛАСТ

Снежна буря блокира Източна България


 

 


Сходни връзки

Иде студ от минус 20 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди