изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:22 EEST
БАЛЧИК И АЛБЕНА УЧАСТВАТ В ИЗЛОЖЕНИЕ В ХЕЛЗИНКИ    
НовиниОбщина Балчик и курортът Албена ще бъдат съизложители на българския щанд на международното изложение MATKA’2010.

То се провежда от 21 до 24 януари в Хелзинки, Финландия, информират от морската община. 
MATKA e най-голямото туристическо събитие в Северна Европа и Пр***тика. Тази година България ще се представи с рекламен щанд от 30 кв.м.
Страната ни участва за единадесети пореден път на борсата в Хелзинки, като заедно с Министерство на икономиката, енергетиката и туризма.
На щанда, наречен  „Balchik Municipality-Albena-Oasis for holidays” ще бъдат изложени рекламни материали на община Балчик, Албена АД, хотелите „Лотос”, „Виктория”, „Хелиос”,  комплекс „Алекс”, ресторант „Верони”, както и семеен хотел „Морски дар”, „Централ”, вили с ресторант „Милев”, хотел „Сирена”, вили „Искър”, семеен хотел „Анкор”, „Стефан”, „Орфей”, бунгала „Бийч хаус”, вила „Радка” и самостоятелни стаи „Яна” в с.Кранево.
По последни данни на Финландската асоциация на туристическите агенции на база чартърни пакетни пътувания с цел почивка и възстановяване през 2008 Испания все още е номер едно и предпочитана дестинация от финландските туристи. Тя има 29 процентен дял на пазара, а делът наБългария е 5,3 процента. България продължава да бъде на 3-то място от европейските дестинации по чартърни пътувания.
За периода януари – ноември 2009 г. 48 889 финландци са посетили страната ни с цел туризъм.
През миналата година изложението в Хелзинки е посетено от общо 85 669 души. На изложението са се представили 1 181 изложители от 60 страни.
 


Сходни връзки

БАЛЧИК И АЛБЕНА УЧАСТВАТ В ИЗЛОЖЕНИЕ В ХЕЛЗИНКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди