изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:13 EEST
70 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ    
НовиниХVІ–то Международно изложение, организирано от „Добрички панаир”ще се проведе от 2 до 6 февруари

70 фирми от страната и чужбина вече са заявили участие в ХVІ–то Международно изложение „Борса за семена и посадъчен материал”, съобщиха организаторите от „Добрички панаир”. То ще се проведе от 2 до 6 февруари в спортен комплекс „Простор”. Откриването е насрочено за 10 ч. на 2 февруари. Сред поканените гости са представители на земеделското министерство, ДФ Земеделие, ИАСАС, народни представители и др. С откриването на изложението ще се постави и началото на календара на селскостопанските прояви в България за тази година. Организаторите уверяват, че през петте дни на форума земеделските производители ще имат възможността да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбената кампания 2010 г. 
 По традиция български и чуждестранни фирми ще представят богат избор от семена и посадъчен материал, торове и почвени смески,  нови технологии в едро и малогабаритната техника, препарати за растителна защита и специализирана литература. 80% от изложителите са редовни участници във форума. Тази година са заявили  участие за първи път – „Монсанто България”, „Синджента България”, „Смарт Агро”, Кооперация „Хисар-Агра”, „Агротоп”, „Агроферт”, „Hatzenbichler” –Австрия.
 


Сходни връзки

70 ФИРМИ ЩЕ УЧАСТВАТ В БОРСАТА ЗА СЕМЕНА И ПОСАДЪЧЕН МАТЕРИАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди