изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:09 EEST
С 2.5 МЛН. ЛЕВА ЩЕ РЕМОНТИРАТ УЛИЦА В КРАНЕВО    
НовиниОбщина Балчик ще търси заем на стойност 562 472,24 лева за участие в проекта за изграждане на канализация и рехабилитация на водопровод и пътна настилка на улица "Черно море" в Кранево.

Съгласие за това даде на заседанието си вчера Общинският съвет в община Балчик, съобщиха от морската община. Договорът за проекта е подписан с държавен фонд "Земеделие" на 23 октомври 2009 година и е по мярка 321 "Основни услуги за населението и икономиката в селските райони" от Програмата за развитие на селските райони. Дългът представлява 110% от левовата равностойност на заявеното авансово плащане. Общата финансова помощ по проекта възлиза на 2 556 692 лева.
Срокът за завършване на проекта е 30 месеца от подписването на договора. Очаква се строително-ремонтните дейности да започнат след края на лятото.
Според кмета на Кранево Румен Николов, този проект е изключително важен за курортното селище, тъй като през летните месеци налягането във водопровода е не повече от една атмосфера, а почивните станции с повече от два етажа изпитват хронична необходимост от вода.
 


Сходни връзки

С 2.5 МЛН. ЛЕВА ЩЕ РЕМОНТИРАТ УЛИЦА В КРАНЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди