изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:55 EEST
Петя Велкова: Най-голямата ми грешка е, че въртях любов с Христо Сираков    
Интервюта Красивите жени са около Ицо Стоте манекенки, защото е кавалер, но нищо повече!!!

Тв-водещата на „Така го правят жените” по BBT Петя Велкова е родена на 15 август 1987 г., зодия Лъв. От 12-годишна е на модния подиум. Била е модел и в Турция, и в Италия, но разбрала, че не може да изкара дълго време извън България. Петя обича лукса: „ Животът може да мине и без много красиви и скъпи неща, но няма да е толкова хубав!”, споделя тя.

Преди време нашумя покрай връзката си с бизнесмена Христо Сираков /Ицо 100-те манекенки – б. а./ и голата си фотосесия за сп. “Playboy”.

Имала е интимна връзка и с автомобилния състезател Илия Царски. Миналата година скандално се раздели с последния си приятел Стоян след едногодишна връзка, а отскоро я спрягат за голяма слабост на бизнесмена Ники Иванов.

- На последния Руски бал, организиран традиционно от Евгени Минчев, ти беше в компанията на бизнесмена Ники Иванов /собственик на х-л „Персенк”, а преди време и на минерална вода „Девин” – б. а./. Вярно ли е, че между вас има близка сърдечна връзка, както усилено се говори в светските среди
?

- С Николай сме познати, бих казала даже приятели. Относно това какво се говори в светските среди, ще отговоря така - всеки има право да мисли каквото пожелае, аз обаче се научих вече да не коментирам личния си живот и да го запазя за себе си.


- Все пак живееш ли с някого в момента или поне имаш ли такова намерение в скоро време?

- Не, не живея с мъж в момента, намеренията ми за близкото бъдеще са да

си закупя собствен апартамент и смятам да поживея известен период от време сама.

- Стана ясно, че си поканила твоя бивш любовник – Христо Сираков, преди Нова Година в предаването ти „Така го правят жените” по BBT за темата “Бягат ли мъжете от сериозни връзки”, но в последния момент той е отказал?!


- Покани го екипът ми, защото по тази тема най-логичното нещо на света е да поканиш именно него. Той до последно е увъртал дали ще дойде или не, в крайна сметка не дойде.

- Но защо всъщност не му се обади ти самата или искаше да му покажеш някакъв вид презрение или гордост?

- Нямам телефонния му номер, не съм го запазила, защото както всички разбраха, аз не си говоря с него.

- Всъщност вие с Христо Сираков не сте си говорили цели 2 години! С какво в действителност те подразни поведението му при раздялата ви?

- Тази тема е толкова изтъркана вече, за две години са се случили доста по-интересни неща с мен, за да говоря сега за Христо. Не си спомням преди две години с какво точно ме е подразнил Христо, а и не съм си правила труда и да го запомня! Христо Сираков е едно минало за мен, към което изобщо не искам да се връщам, а вие журналистите постоянно ме карате да го правя!


- Защо отчиташ връзката си с него, като най-голямата грешка в живота си досега?

- Защо не ми харесва да спрягат името ми до неговото и съжалявам, че не съм мислила навреме!

- Сега е моментът да ми кажеш как се представя Христо Сираков в леглото – крайно време е да открехнеш завесата, за да разберем защо му викат „100-те манекенки” и не само заради финансовите му възможности ли се лепят красивите жени за него?

- Пак въпрос за този Сираков!!! Защо е такъв прякорът му, го попитайте него, има го доста, преди да се запознае с мен. Относно сексуалните му способности ще кажа следното - не бих искала някой да коментира и оценява моите сексуални способности, затова няма да си позволя и аз да коментирам някого. Красивите жени са около него, защото е кавалер, нищо повече!


- Преди няколко месеца ти се раздели с последния ти приятел Стоян със скандал – какво се случи между вас по-точно?

- Не ми се иска да навлизам в подробности за конкретната причина за нашата раздяла. Аз не съм жесток човек и знам, че тези вестници ги чете майка му, затова ще й спестя срама и няма да го злепоставям. Най-хубавото нещо, с което ще запомня това момче, е, че

успях да го премахна от живота си

и съм благодарна на Бог, че ме опази от него и че съм жива и здрава.


- Вярно ли е, че той е контролирал всяка твоя крачка, търсил е чрез теб евтина слава и се е опитвал да те принуждава да останеш с него и как?


- Вярно е това, че ме е придружавал на всяка една медийна изява, сега, обръщайки се назад, мога да направя заключение за себе си, че наистина

съм допуснала да ми влияе и да упражнява някакьв вид контрол,

но тогава явно съм била влюбена и не съм виждала тези неща. А дали е търсил слава, хората сами могат да си направят изводите. Факт е, че всяка сутрин първата му работа беше да провери в интернет дали не е излязла нова публикация за нас, факт е, че при предишното интервю, което ти дадох, той беше изключително ядосан, че не сте публикували и негова снимка! Според теб дали това е човек, който не търси слава?...

- Направил ти е бил и видеозаписи, които е искал да публикува в Интернет и да урони престижа ти – сподели повече за това с нас?! Продължава ли този човек да те тормози и в момента или успя по някакъв начин да предотвратиш скандалните последствия и да го дистанцираш?

- Не, не ме тормози! Надявам се и за в бъдеще да не го прави! Силно се надявам, както той не съществува вече за мен, така и аз да не съществувам за него.

- Каква жена е Петя Велкова в леглото – неукротима тигрица, дългонога газела, нежна и мъркаща котка или още нещо, което пропускам?!

- Много зависи от това, какъв мъж е в леглото на Петя Велкова...

- Повече известни или повече богати мъже е имала Петя Велкова за гаджета?


- Казват, че човек не може да има всичко, а аз казвам - поне може да се опита да има от всичко по малко.

- Размерът има ли значение и защо?


- Размерът винаги има значение! Колкото повече - толкова повече!


- Кое нещо най-много те възбужда в секса?

- Усещането за любов...


Светлана ТЕРЗИЕВА - СЕСИЛ

http://blitz.bg

Петя Велкова напусна със скандал Канал 3

В силиконовата долина Escape

Аксиния и Каролина номинирани за ”сексбомба на годината”

 


Сходни връзки

Петя Велкова: Най-голямата ми грешка е, че въртях любов с Христо Сираков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди