изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:51 EEST
Левски още е в Каварна, не се знае ще тръгне ли днес към София    
Спорт
Отборът на Левски по програмата на подготовката днес трябва да свърши лагера си в Каварна. Шампионите трябваше да са изиграли контрола с местния Калиакра и след нея да си тръгнат за София. Нито играха контрола, нито към този час са си тръгнали за столицата. Причината е лоши метеорологични условия. От страна на кмета на града и всички служби се прави всичко възможно да се вдигне зимната блокада, в която е попаднал град Каварна.


Лично Цонко Цонев участва в дейността на общинските служби по пробив на пътя Каварна – Балчик. На терена са пуснати всички машини, включително тежка роторна машина закупена от чужбина.
Вариантите пред отбора на Левски са два. Или да остане още денонощие или да изчака да се отвори пътя до Балчик и оттам или през Кранево или през Добрич да се добере до магистрала Хемус в учасъка Варна – Шумен.
Ако решението за пътуване се взимаше от играчите, то отборът да бе потеглил вече. Действителността налага да се изчака да се осигури маршрут, по който да се напусне Каварна.
Вижте в тема от снимки опита да се почисти част от международния път от Румъния, през Дуранкулак, Шабла, Каварна, Балчик и стигащ до Варна, а оттам през Бургас за Турция. По част от този път трябва да минат и двата автобуса на Левски. Единият с футболистите, а другият с багажа на отбора.
Очаквайте подробности около евентуалното тръгване или нетръгване на Левски от Каварна.  dir.bg
 


Сходни връзки

Левски още е в Каварна, не се знае ще тръгне ли днес към София | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Левски още е в Каварна, не се знае ще тръгне ли днес към София
Автор: Anonymous да 2010-01-24 @ 19:07 EET

да стоят там цяла година , кво толкова , да не би каварна да е на края на света? Има стадион , Цонко да им става приципал , да назначи за тренер Джон Лоутън и да си поркат всички в Отдих.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди