изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:14 EEST
ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРИ НА ДЕЦАТА И КОЛЕКТИВА НА ЦДГ №8 "БОДРА СМЯНА"    
НовиниПрезидентът на Република България Георги Първанов изпрати благодарствено писмо до колектива и децата на Целодневна детска градина №8 в Добрич "Бодра смяна".

Държавният глава им благодари за благородния жест да се включат в инициативата "Българската Коледа 2009".
"С вашето дарение за благотворителния търг, проведен с подкрепата на bTV на 22 декември 2009 г. в хотел "Шератон", допринесохте изключително много за общата кауза - да дарим надежда на дете в беда. Ценителите на приложните изкуства отвориха сърцата си и се присъединиха към това добро и високохуманно дело чрез закупуването на предоставените безвъзмездно изработени от вас сурвакници и коледни картички, парите от които постъпиха в сметката на "Българската Коледа", се казва в благодарственото писмо на президента до детската градина.

Георги Първанов изразява надежда, че и в бъдеще колективът и децата ще останат сред съпричастните на тази хуманна инициатива, която се утвърди като традиционен израз на българската солидарност и милосърдие.
"Приемете още веднъж моята и на всички нуждаещи се деца благодарност за вашата добродетелност и проявено човеколюбие. Желая ви през настъпилата Нова година здраве, благополучие, творческо вдъхновение и успехи, а на малките дарители - щастливо детство" - пише Първанов до ЦДГ "Бодра смяна".
Припомняме Ви, че сурвакниците на детската градина бяха продадени за по 450 лева, а на благотворителния търг bTV събра общо 152 250 лева. Водещата на медията Ани Салич също изказа своите лични благодарности на детското учебно заведение.
НДТ

 


Сходни връзки

ПРЕЗИДЕНТЪТ НА БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРИ НА ДЕЦАТА И КОЛЕКТИВА НА ЦДГ №8 "БОДРА СМЯНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди