изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:50 EEST
Соня Колтуклиева: Цветелина Бориславова ще открие огнената любов на по-млад мъж!    
Интервюта Специално за “ШОУ” Соня Колтуклиева направи изчисления на рождените дати на видни представители на властта и направи своите прогнози - какво ги очаква през 2010-а година.



Соня Колтуклиева е била продуцент на култовото предаване "Партньорство за бизнес" по БНТ и автор на телевизионни филми за валутния борд в Аржентина, за финансовия план “Реал” в Бразилия, за империята “Газпром”, за компютърния гигант “Майкрософт”, за Уолстрийт, за Лондонското сити, за азиатските тигри Сингапур и Южна Корея, за бизнеса в Хонгконг, Шанхай и Пекин, за българските общности във Ванкувър, Торонто, Буенос Айрес, Ню Йорк, Лас Вегас, Лос Анджелис, Франкфурт, за туризма в Испания, Франция, Швейцария, Австрия, Дубай, Гърция. Сега е управляващ директор на информационния сайт Bulgaria news...

Освен всичко Соня е и любител нумеролог. Специално за “ШОУ” тя направи изчисления на рождените дати на видни представители на властта и направи своите прогнози - какво ги очаква през 2010-а година.

...........................................
- Соня, как ще изглежда 2010 година за премиера Бойко Борисов? Започваме от него, нали?

- Премиерът влиза в лична година 4 - на сътресения и емоционални сривове. Нейното послание е: ”Разберете как работят парите и бъдете нащрек за това, което става в икономиката”. Мотото й е: ”Просперитет в океан от препятствия”. Това е година, в която трябва да се избистрят приоритети и упорито да се работи за постигането на конкретна дългосрочна цел.

Спонтанната, неуравновесена и хиперемоционална природа на зодиакалния Близнак ще попречи на Бойко Борисов да влезе в тон с изискването за точна подредба на всеки ден. Доколкото поназнайвам подробности от личния живот на Бойко при него строго програмирани са само спортните му занимания, играта на тенис и на карти по вечерно време с приятели в Банкя. Плюс масажите при личната му масажистка Биляна от спортния център на Правителствена болница.

Четворката реагира най-добре на рутината, реда и организацията. Четворката позволява само бавни и отмерени движения. И наказва припряността. Да се обвиняват другите за личните грешки и проблеми е още една от особеностите на Четворката.
“Наказателните акции” срещу близки хора и партньори могат да имат тежки последствия за бъдещето.

Да му мислят министрите и партийните сподвижници на Генерала. Той ще следи още по-яростно изявите и рейтингите им. Ще изисква резултати на всяка цена.

В година Четворка човек се изправя лице в лице с истинското си Аз. А това не винаги е хубава гледка. Честолюбивите хора изпадат в нервна треска, защото през тази година не са героите, които бяха през миналата. Тогава мотото беше : ”Вървиш през света като манекен на сцена”. Тази година е: ”Залудо работи, залудо не стой”. Суетните хора, чийто ярък представител е Бойко, приемат като лична драма липсата на безспорни резултати и похвали, които рядко ще ги спохождат през тази сурова година. Нужно е много голямо търпение да се изчака, защото плодовете от усилията се берат чак през 2011 година.

Трябва да се преразгледат финансовите дела. Особено през април и май. Парите трябва да се спестяват и инвестират в дългосрочни проекти.

Четворката предизвиква пристъпи на самота и песимизъм. Нищо не изглежда достатъчно добро. Редуват се пречка след пречка, необходими са много повече усилия от обичайните. Защо всичко се получава толкова трудно?! Крепи те само съзнанието, че човек доказва силата и волята си, преодолявайки бариери... Това е доста уморително, обаче.

Най-плодотворни за Бойко ще бъдат месеците януари, април, юни, август и октомври. С най-много сътресения е септември, тежко му и горко тогава. През март и декември ще се случат съдбоносни неща. Февруари и ноември ще поеме грижи за близки и приятели, но и ще получи приятелска помощ за решаване на проблемите си.

През май ще претърпи емоционални трусове и финансови загуби. През юни ще трябва да направи отговорен избор, шансовете ще бъдат на негова страна. Лек и приятен август, с романтични преживявания. През януари и октомври премиерът ще бъде поставен на изпитание, но ще докаже себе си и ще получи каквото иска.

- А каква е годината за Цветелина Бориславова, жената до Борисов?
- Силната жена зад лидера и премиера Бойко Борисов беше и ще си остане Цветелина Бориславова, независимо от разрива в емоционално-интимните им отношения. Умната и властна банкерка навлезе в лична година 3. Излезе от период на съмнения, здравословни проблеми, измамно щастие, загуби. Ще възвърне естественото си лъчезарие, свежестта на идеите и бодростта на действията си. Ще я открие Любовта! Цветелина е делови и организиран човек, фокусирана е в работата си, но повелята на година 3 е за разтърсваща огнена любов с по-млад мъж, който ще се устреми към нея.

- А Цветанов, “дясната ръка” на Бойко Борисов?
- Цветан Цветанов е в година 6 - тя предполага да се поемат грижи на приятели, да се решават проблеми на близките и да се разчита изцяло на подкрепата на приятели. Тълкувам го така: С акциите "Наглите" и "Наглите 2" вътрешният министър удари мощно рамо на приятеля си Бойко Борисов. Зодиакалният Овен Цветан Цветанов успява ефектно да вади правителството на ГЕРБ от безтегловността на безвремието и лутането в дебрите на кризата.

И това на фона на спорната финансова политика на Симеон Дянков, на фона на изгубения в лабиринта от енергийни проблеми Трайчо Трайков, на невзрачните министри на здравеопазването и на социалната политика, на безличния Росен Плевнелиев. През цялата 2010 година Цветанов трябва да осигурява героичен екран за премиера, за да изпъква Бойко като Супермен.

Без Бойко Цецо е немислим и неосъществим.

На конференцията на ГЕРБ-ерите в неделя вицепремиерът не пропусна сам да признае: "Цветанов нямаше да бъде Цветанов без Борисов". В годината на сътресения, която го очаква, Генерала ще се опира на разбирането и подкрепата на вътрешния министър. Цветанов ще бъде личният психотерапевт на Бойко Борисов. Приятелството им ще се циментира, което обаче бавно, но сигурно ще превръща Цветанов във втори център на властта.

Ще дойде време, няма да е по-скоро от есента на 2011 и началото на 2012 година, когато ученикът ще надмине учителя си. Щом влезе в лична година Осем, Цветанов ще е придобил опит и увереност да се измъкне от оковите на сателит. Бойко е непредвидим, неконтрулируем, хиперемоционален, двойнствен Близнак. Ще дойде ден, в който бизнесът и силните на деня ще предпочетат уравновесения, конструктивен, сговорчив Цветанов.

- На кого от кабинета си още ще може да разчита премиерът през 2010 г.?
- Към хората, на които Борисов ще може да разчита в своята най-тежка година, ще прибавя министърът на земеделието Мирослав Найденов, който се прояви като най-стабилната опора на правителството в икономическата област. Ветеринарният доктор от Враца е гъвкав, бързо взима решения, отнася се към земеделците със загриженост, спечелил е доверието на хората в най-травмирания стопански отрасъл.

Той е в лична година 2: "идеалният помощник". През 2010 година ще изпъкне още повече способността на земеделския министър да бъде дипломатичен, балансиран, диалогичен. Предполагам, че ще спечели доста позитиви за правителството и за министър-председателя.

- А финансовият министър Дянков?
- Зодиакалният Рак Симеон Дянков, роден с излишък от амбиции и оплетен в кълбо от комплекси, е в много благоприятна лична година 5. Нейното мото е: "Борба за лична кауза". Ще бъде предизвикван, ще го докарват до ръба на нервна криза, ще хвърлят камъни по него, нооо ... ще удържи на напора. Всъщност, той няма друг избор и ще се вкопчи със зъби и нокти в позицията си в България.

- Значи няма да хвърля оставка след 6 месеца, както каза, че ще направи, ако не извади страната от кризата?
- Изключено е да се върне във Вашингтон като провален министър, няма да го вземат и за портиер в Световната банка. Не е известно на широката публика, че всъщност
Дянков е бил на крачка от улицата в американската столица.

Неговият ментор във вицепрезидентството за корпоративно финансиране на Световната банкаМайкъл Клайн е напуснал институцията със скандал. Мои приятели ми го описаха като твърде груб, агресивен и невъздържан човек, комуто Дянков очевидно подражава. Часовете в банката на Дянков са били преброени по тази и по още една причина: силните акционери на Световната банка: Великобритания, Франция, Германия, Италия са дали слаба оценка на проекта Doing Business, по който е работил сегашният български вицепремиер.

Като всички лондонски и вашингтонски юпита, които си пренаписаха биографиите, Дянков се прави на нечул-неразбрал, когато го титуловат по медиите "главен икономист на Световната банка". Истинският главен икономист е китаец по произход с признат принос към световната икономическа мисъл и се казва Джъстин Лин. Нашето момче дължи просперитета в САЩ на тъста си, румънски евреин-дисидент, известна фигура в юридическите среди на Чикаго. Симеон Дянков ще бъде пържен на барбекю през юни, в сатурновата дупка преди 40-я му рожден ден.

- А “сините” - Костов и Мартин Димитров, ще бъдат ли в кондиция?
- Иван Костов и Мартин Димитров са в лична година 2. На възходи и падения. На тежки раздели и неочаквани завоевания. Тази година изисква дипломатичност, балансираност и използване на ракета-носител за постигане на най-важните цели. "Демонът на българската демокрация", както наричам Иван Костов, ще се опита да разшири властовите си позиции срещу подкрепа за ГЕРБ и ще успее. Но като цяло лидерите на ДСБ и СДС със съжаление ще си спомнят за миналата година - тази няма да е така успешна за тях.

- Проблемите на Яне Янев ще продължат ли?
- И той като Костов и Мартин Димитров е в година 2. Янето, горкият, е на границата на две зодии Овен и Телец - бута се, ръга се и на края все го изритват. Очакват го още предателства, разочарования и болка. От него ще се отдръпнат европейските консерватори, на които толкова много залага. Ще се окаже неудобен за спонсорите си, които може да се насочат към интелигентния юрист Атанас Семов и близкия до европейските парламентарни функционери Димитър Абаджиев. През лична година Двойка приятелства и бизнеси се разбиват с гръм и трясък, но това, в което човек е истински добър и компетентен, се превръща в двоен успех.

- Каква ще бъде годината за шефката на парламента Цецка Цачева?
- Цецка Цачева е зодиакален Близнак с лично число 2 - винаги използва ракета-носител за ускорен летеж. През 2010 г. ще бъде в лична година 5, подобно на Симеон Дянков. Към нея ще има реплики, претенции и атаки от залата, но числата я пазят.
Как`Цецка ми е безинтересна.

Тя за мен е провинциална интригантка, набутала се в подходящ момент да служи на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Обидно ми е шефката на българския парламент да е безобразно лишена от женственост и стил.

- А какво очаква Йорданка Фандъкова, която определено притежава женственост и стил?
- Софийската кметица ще бъде в същата стресираща и трудна година Четворка като Борисов. Всяко нещо ще постига с огромни усилия, с нервно напрежение, с вътрешна драма. Тъй като е събран и възпитан човек, тя няма да вади демоните си навън и ще се измъчва от дълбока вътрешна неудовлетвореност. Годината няма да бъде лишена от постижения, но постигнатото няма да я радва, защото ще й коства тонове усилия.

Всъщност Йорданка Фандъкова е жертва на Бойко Борисов. За да има своя абсолютно доверен човек в столичното кметство, Генерала я откъсна от естествената й среда в образованието и я запокити върху барутен погреб. Йорданка Фандъкова има на своя страна китайския хороскоп, защото е родена в годината на Жълтия тигър, под чийто знак ще мине 2010-та. Ще има шансове в работата си, но трябва да разчита на собствената си смелост и инициативност. Една друга личност, станала особено актуална напоследък, също е под закрилата на Жълтия тигър - Алексей Петров. През тази година той има за съюзник лъчезарната и успешна Тройка. Допускам възможността той и Васил Божков да станат автори на проект за бизнеспартия.

- Какво ще стане с вечните врагове Волен Сидеров и Ахмед Доган?
- Непримиримите врагове са в една и съща лична година 8. Това съвпадение е логично, защото Волен съществува благодарение на бунта и ненавистта към Доган. Мотото на тази година е:”Почукай и ще ти се отвори!” От време на време Ахмед и Волен ще изпадат в объркване, защото Осмицата има формата на лабиринт, от който няма изход. Ще се опитват да ги "клъвнат" близки хора, тъй като тя прилича на "змия, захапала опашката си".

След като беше прецакан Янето, Волен си вдигна цената пред Бойко. Нищо чудно да поиска да го кандидатират за президент.

Според мен Доган не се е притеснил, а се е прикрил, минал е в активна нелегалност. Ясно е, че протестът на тютюнопроизводителите беше спретнат от емисарите на ДПС. Доган ще използва мизерията и безнадеждността на отрудения си електорат, за да го впрегне срещу правителството. Да не забравяме, че веднага след изборите Доган даде една година живот на управлението на ГЕРБ и неистово ще иска да излезе прав. Негов приближен ми сподели: "Доган на всички ни казва : Бойко е мутра и нещастник и всички ще се убедят в това!".

Ако премиерът Борисов посегне директно на Доган, ще се сблъска с железния юмрук на етническите турци в защита на своя водач. Най-добрата тактика би било да обезсили финансово ДПС отдолу-нагоре. Това ще стане като разгроми обръчите от фирми и като накаже крадците на европейски пари в общините, покровителствани от Сокола.

- Станишев как ще се чувства в опозиция?
- Сергей Станишев, както Бойко Борисов и Йорданка Фандъкова, е прищипан в нагорещените клещи на лична година 4. Неблагодарната му позиция на лидер на раздираща се от вътрешни страсти и интриги партия изисква да бъде спокоен и концентриран. Напрежението ще бъде толкова силно, че през август-септември може да се поболее.

Ще му се иска да се затвори и да се скрие от целия свят, обаче обстоятелствата няма да го позволяват. Спасението е в движението, трябва непрекъснато да върши нещо, защото застоят и бездействието се връщат като бумеранг, който покосява здравето. Вероятно, майка му ще го моли да се ожени, а приятелката му Ирена Борисова

ще настоява да узаконят връзката си.

Този натиск върху природата му на Телец с лична година 1(водач, единак, егоцентрик ), ще го раздрусва допълнително. Животът на бившия премиер няма да е никак лек до март догодина, когато Петицата може да му донесе промяна и стабилност. Личната година 4 е за изграждане на фундаменти, на трайни приятелства и партньорства. Тя е благоприятна за научаване на нови неща, свързани с основната дейност. Може би Станишев ще проучва начина да трансформира провалената си социалистическа партия в по-успешна лейбъристка формация.

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА

http://blitz.bg

 


Сходни връзки

Соня Колтуклиева: Цветелина Бориславова ще открие огнената любов на по-млад мъж! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди