изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:22 EEST
НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА    
НовиниЗаради спиранията на водата през деня, попитахме управителя на "ВиК" - има ли режим в Добрич. "Няма режим на водата, но се налага през деня да намаляваме налягането, защото заради неработещи основни сондажи край Шабла, в града постъпват два пъти по-малко количества вода" - каза в отговор управителят на водното дружество Д. Калчев.

Допълнително налягането пада и от това, че в много от районите в града, където има къщи, държат отворени кранчетата на чешмите си, за да не замръзват, допълни Калчев. Вчера екип на Гражданска защита и хора на дружеството са тръгнали към сондажите край Шабла, за да бъде възстановено нормалното водоподаване към града и областта. За пореден път Калчев апелира към всички - там, където има възможност, да зазимяват водомери и тръби, защото студът пука съоръженията. Вече във фирмата имало подадени сигнали за 6 спукани общи водомера във входове на жилищни блокове в града.
 


Сходни връзки

НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА | 7 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-01-28 @ 10:40 EET
Ок няма режим на водата,но поне да кажат от колко до колко часа ще стоим без водаVВсеки ден водата се спира по различно време,една перална спокойно не можем да пуснем!!!!!!!!
НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-01-29 @ 16:43 EET

mnogo interesno tezi hora, kato si darjat kranchetata otvoreni, posle kak im izlizat smetkite za vodata ili tq vodata zamrazva v trabite i ne teche???

logichno e naistina da se opovestqva koga shte spre vodata.. ostavete praneto, ama chovek ne moje i da se izkapi..

 

 

НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-11-02 @ 10:03 EET
neznam do koga shte turpim!!!
НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-11-02 @ 16:09 EET
Едва ли  има по-балами от Добричлии да плащат  най-скъпата вода и да се радват ако я има след 22,00 часа. Накъде отиваме в 21 век да пълним туби и кофи, да не можеш да пуснеш една пералня???? Сигурно към Европа????
НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-11-03 @ 00:20 EET
При тази валежна година ще е срамота да има режим! Но чешмяната вода едва ли отговаря на стандартите на ЕС! Алооу,така ли е или ДА?
НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-11-03 @ 09:57 EET

Водата е скъпа, защото се добива по-енергоемко, а и разхищението в последните 30 години не е малко. Водата за Добрич не е зависима пропорционално от валежите, т.е. от повърхностната влажност.

Между другото не е приятно, но всеки който е изнервен да пообиколи из града и да преброи градските чешми. Навремето само от там гражданите са могли да пълнят вода. Е, разбира се и от собствени кладенци, но подръжката на кладенец не е евтина никак. ;-)

НЯМА РЕЖИМ НА ВОДАТА
Автор: Anonymous да 2010-11-06 @ 08:20 EET

Никой не си избира къде да се роди.Аз мисля че цената на водата трябва да е еднаква  на всякъде.ВИК трябва да си направи сметките както трябва това е тяхна работа.Но има едно голямо НО ако изравнят цената ще трябва на софианци да се вдигне и какво става- скандал а ние тъпаците в този така хубав и същевременно тъп край нали си мълчим- ЩЕ ПЛАЩАМЕ ВИСОКАТА ЦЕНА ИЛИ КАКТО ГЛЕДАМ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ НЯМА ДА ПЛАЩАМЕ


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди