изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:50 EEST
ДОБРУДЖА РАЗГРОМИ ШАБЛА С 11:1 В ПЪРВАТА КОНТРОЛА ОТ ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА    
СпортДобричкият Добруджа разгроми с 11:1 (6:0) третодивизионния Шабла в първата  контрола от предсезонната си подготовка.

Срещата се игра на тренировъчното игрище с изкуствена трева в Каварна непосредствено след контролата на Калиакра срещу Доростол (Силистра). Добричките футболисти отбелязаха през първото полувреме шест  безответни гола, а през второто нанизаха на шабленци още пет след пълно игрово и териториално превъзходство. Най-доброто, което постигнаха аматьорите от Шабла, бяха един удар в гредата на съперника и гол в последната минута от дузпа.
"Впечатляващият разгром в никакъв случай не означава, че сме  постигнали желаната  физическа форма и игровия облик на отбора", каза след края на мача старши треньорът на Добруджа Валентин Пейчев.
 "Тепърва започваме да утвърждаваме някакъв опит и се надявам  в следващите контроли да играем още по-добре. Имаме доста контузени, но въпреки това стана доста добър мач, видя се, че и момчета, които играха, ще вършат работа. Наставникът на Добруджа добави, че имат двама новопривлечени  състезатели - Павлин Тодоров и Юлиян Стоянов. По думите му те са достатъчни за възможностите на отбора и на този етап не са им  необходими други футболисти.
 "Имаме девет млади момчета - попълнения от юношите, ще ги обиграваме и ще разчитаме и на тях. С тях ще излезем утре срещу Тервел, срещата отново е на стадиона в Каварна", добави Валентин  Пейчев.
Димитър АПОСТОЛОВ
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА РАЗГРОМИ ШАБЛА С 11:1 В ПЪРВАТА КОНТРОЛА ОТ ПРЕДСЕЗОННАТА СИ ПОДГОТОВКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди