изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:06 EEST
Десет души пострадаха при катастрофа тази сутрин    
НовиниПо-тежко пострадали са двама младежи на 19 години - единият е с политравма, а другият с контузия на главата и разкъсване на горната устна; мъж на 24 години, който е контузия на главата и комоцио и още един на 21 години с политравма.


Десет души пострадаха при катастрофа тази сутрин на пътя между местността Предела и гр. Разлог, съобщиха за Агенция „Фокус” от Националния медицински координационен център (НМКЦ). Инцидентът е станал около 5.30 часа тази сутрин.
По-тежко пострадали са двама младежи на 19 години - единият е с политравма, а другият с контузия на главата и разкъсване на горната устна; мъж на 24 години, който е контузия на главата и комоцио и още един на 21 години с политравма.
Останалите шест са по-леко пострадали. Това са двама мъже на 24 години – единият с контузия на крака и гръдни кош, другият с контузия на ръката. Пострадали са и две 21-годишни момичета и две момчета на 21 и 16 години. Всички пострадали са настанени в болницата в Разлог, като по-леко пострадалите след съответните медицински процедури, ще бъдат пуснати още днес.
Телефонът на НМКЦ е 80-50-300
 


Сходни връзки

Десет души пострадаха при катастрофа тази сутрин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди