изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:03 EEST
МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ "ЗЛАТНА КНИГА"    
ОбразованиеНаградата е на Съвета на европейската научна и културна общност

Висше училище Международен колеж получи престижното отличие "Златна книга" на Съвета на европейската научна и културна общност на официална церемония в столицата. Наградата се връчва на ВУМК за завоюван висок престиж, обществено признание и принос към  българското образование от. "Златна книга" се присъжда в различни категории, като ВУМК е единствената отличена образователна институция по време на тази церемония, съобщиха от колежа.
Отличия "Златна книга" притежават редица европейски учени. Сред тях са единият от авторите на икономическата стратегия на Европейския съюз - ученият от Великобритания проф. Ник Вон Тунзелман, авторът на едни от най-модерните апаратури за изследване на космоса и членът на най-старата и престижна Британска академия на науките, създадена от крал Чарлс II през 1660-та година - проф. Александър Боксмеберг, авторът на едни от най-големите научни открития в изследването на земните ресурси - ученият геолог от Русия - акад. Николай Юшкин и др. Подобна награда притежават доказали се институции и ВУЗ-ове в България, както и десетки български учени и културни дейци, известни в цял свят. Сред тях са Райна Кабаиванска, Силви Вартан, Валя Балканска, проф. Милена Кирова и др.
По време на церемонията Международният колеж в Добрич е отличен като младо и модерно висше училище с голямо признание по света.
 


Сходни връзки

МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ "ЗЛАТНА КНИГА" | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ "ЗЛАТНА КНИГА"
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 14:37 EET
То като колеж си е хубаво само дето има и едва завършили 11 клас,защото родителите имат финансова възможност,нищо,че синът им ........завърши с оценки...3,4,3,4-ХГ-Добрич.И такъв ще става специалист...Боже,боже....
МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ "ЗЛАТНА КНИГА"
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 17:18 EET
Оф, мори майкооооо.........
МЕЖДУНАРОДНИЯТ КОЛЕЖ ПОЛУЧИ ПРЕСТИЖНОТО ОТЛИЧИЕ "ЗЛАТНА КНИГА"
Автор: Anonymous да 2010-02-01 @ 19:22 EET

Поздрави за поредното признание за Висше Училище Международен Колеж. Продължавайте все така, г-н Радев, г-жо Димитрова и всички вие преподаватели. Успех!

Г. Гр


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди