изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:45 EEST
БЮЛЕТИН РАЗЯСНЯВА АНТИТРЪСТОВОТО ПРАВОПРИЛАГАНЕ В ЕС    
Европейски съюзОт пресцентъра на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/ съобщават, че Европейската мрежа по конкуренция (ЕМК), която включва органите по конкуренция на 27-те държави - членки на ЕС и Европейската комисия, публикува първия си Информационен бюлетин.

От комисията поясняват, че той има за цел да информира широк кръг читатели за антитръстовото правоприлагане и застъпничеството за конкуренцията на ведомствата от евромрежата. Изданието ще излиза 5 пъти в годината, като КЗК е част от редакторския екип на октомврийския и декемврийския брой на бюлетина, добават още от пресцентъра на институцията. В първия си брой изданието включва новини за периода септември 2009 - януари 2010 г. Бюлетинът е предназначен както за всички, които прояват интерес по темата, така и за представителите на съдебната власт, бизнеса, потребителските асоциации. Всеки може да го прочете на адрес:http://ec.europa.eu/competition/ecn/brief/index.html.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН РАЗЯСНЯВА АНТИТРЪСТОВОТО ПРАВОПРИЛАГАНЕ В ЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди