изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:39 EEST
Милен ще ни буди през уикенда    
НовиниАсен Григоров става продуцент на сутрешния блок на Нова. Вучков, Кулезич и Мон Дьо отиват в съботно-неделното издание на "Здравей, България". "Здравей, България" се клонира. Загадката къде отива Милен Цветков, след като Нова телевизия го освободи от стола на водещ, най-сетне е решена. Устатият журналист ще оглави уикендовия сутрешен блок на Нова телевизия. Заглавието на предаването ще бъде същото, но в делничните дни то ще бъде новинарско-коментарно, а в събота и неделя - развлекателно шоу.


Ръководството на телевизията държи в делничните дни хората да получават повече информация, която ги касае пряко, поясниха от медията. Проучванията показали, че докато закусват, зрителите се вълнуват повече от сериозните новини в реално време, пътната обстановка и предстоящите събития през деня. Затова и медията кани Асен Григоров от спрялата неотдавна телевизия Ре:Тв като продуцент на сутрешния блок, който трябва да изгради новата му визия. Името на Григоров бе завъртяно от няколко медии като нов водещ, който ще седне на стола на Милен, но програмната шефка на Нова Олга Лозанова опроверга този слух. "За мястото на Милен в момента правим проби както с наши кадри, така и с външни водещи. В понеделник ще оповестим името на човека, който сме избрали", уточни тя. Лозанова изтъкна също, че промяната в ранния блок се прави на базата на зрителските очаквания и че Григоров готви цялостна концепция за промяна облика на сутрешното предаване на медията.
В същото време Милен готви смях и закачки за съботата и неделята на драгия зрител. В събота предаването му ще върви от 8 до 10 часа преди "Станция Нова", а в неделя - от 8 до 12 часа. То ще стартира на 27 февруари. Милен е взел със себе си целия екип, включително и досегашните коментатори Мон Дьо, професор Вучков и Люба Кулезич. Те вече няма да се подвизават в делничния сутрешен блок, уточни той.
Слухове за още една рокада се завъртяха вчера в медийното пространство. Тръгнаха информации, че Иван Бедров става глас на СДС. Бившият водещ от Би Ти Ви и RE:TV обаче отрече това пред "Стандарт". "Не съм и не смятам да ставам глас на СДС. Просто ги консултирам професионално, както го правя и за много други", поясни Бедров.
Стела Стоянова

http://paper.standartnews.com

БТВ и Нова ТВ започнаха да си "менкат" водещи

Гаджето на Гала фалира

Милен си тръгва заедно Вучков, Асен Григоров поема сутрешния блок

Найден от „Биг брадър-1”: Зара упражнява “проституция под друга форма”

Масларова има "черен списък" с имената на журналисти който са я "оплюли"

 


Сходни връзки

Милен ще ни буди през уикенда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди