изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:34 EEST
ЦАР НА ВИНОТО И ЦАРИЦА НА ЛЮБОВТА ИЗБИРАТ В КЛУБ "ДЕТЕЛИНА"    
ОбществоВъпросът с базата е най-наболял в момента за членовете на Районната организация на слепо-глухите

В клуб "Детелина" на Районната организация на слепо-глухите тече усилена подготовка за предстоящото отбелязване на 14 февруари - празника на виното и на влюбените. В аванс председателката Калинка Ковачева съобщи, че и тази година ще бъдат избрани Цар на виното и Царица на любовта. Тя припомни, че през 2009 г. титлата грабнаха Ангел Иванов и неговата съпруга Руска Иванова и, съответно, получиха бутилка шампанско и бонбониера "Море от любов". Очаква се сега в клуб "Детелина" да се съберат 20-ина членове на организацията и, по традиция, отново ще има дегустация на вино. На най-добрите майстори на Дионисиевата напитка ще бъдат присъдени награди. Празникът на влюбените ще бъде отбелязан и с написването на валентинки с хубави пожелания, каза още К. Ковачева.
2010-а година започваме с надеждата да се уреди въпросът с базата ни, сподели също председателката на Районната организация на слепо-глухите в Добрич. В момента клуб "Детелина" се помещава в сградата на бившия хлебозавод. "Изключително сме благодарни на община Добрич за помощта, която ни оказва, но базата ни в момента е крайно недостатъчна" - заяви К. Ковачева. Тя добави, че многократно е поставяла въпроса пред кметския екип и се надява да се намери решение. В организацията към момента членуват 45 души. Повечето от половината от тях са с придружители, а сегашната база на клуба събира едва 30-ина души.
К. Ковачева припомни също, че РОСГ в Добрич е на водещи позиции сред всички организации в страната. Това бе изтъкнато отново и при последното посещение в града ни на председателя на Националната организация на слепо-глухите Димитър Парапанов.
 


Сходни връзки

ЦАР НА ВИНОТО И ЦАРИЦА НА ЛЮБОВТА ИЗБИРАТ В КЛУБ "ДЕТЕЛИНА" | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЦАР НА ВИНОТО И ЦАРИЦА НА ЛЮБОВТА ИЗБИРАТ В КЛУБ "ДЕТЕЛИНА"
Автор: Anonymous да 2010-02-08 @ 11:14 EET
dobar den sega li chak se usetihte za tozi policai  avno i sled vreme sche se usetite za tova koeto i sega stava v dobrich sprqmo momchetata ama da ne stane kasno
ЦАР НА ВИНОТО И ЦАРИЦА НА ЛЮБОВТА ИЗБИРАТ В КЛУБ "ДЕТЕЛИНА"
Автор: Anonymous да 2010-02-08 @ 14:17 EET

До горния коментар Вашият коментар няма нищо общо с темата .Четете преди да пишете.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди