изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:55 EEST
ДОБРИЧ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕНЧО СТАЙКОВ    
СпортНенчо Стайков ще получи подкрепата на клуба по колоездене в Добрич в избора за председател на Управителния съвет на Българския колоездачен съюз на предстоящото общо събрание този петък, съобщи треньорът Георги Друмев.

Той ще присъства на форума като гост, а своя глас официално ще даде президентът на клуба Димо Димитров. 
Дневният ред на предстоящата сбирка включва общо 8 точки - отчетен доклад за дейността на УС на БКС през периода 2007 - 2009 г.; насоки за работата и план на БКС от 2010 до 2012 г.; приемане на проектобюджет за 2010 г.; промени в устава на БКС; избор на нов председател на УС на БКС; избор на нов управителен съвет на БКС;  приемане на нови членове на БКС и точка разни.
В същото време Георги Друмев заяви, че продължава лагера на 17 колоездачи от спортното училище в Златни пясъци. Заради лошото време, досега те са тренирали на тренажори, като едва днес са излезли за първи път навън. Маршрутът им бил Златни пясъци - Варна - Златни пясъци. Учениците са отседнали в хотел “Плиска”, в който са още състезателите по хандбал и бокс. С тях групата, изпратена на лагер от спортното училище, набъбва до 55.

Още спорт  в http://www.centersport.org

 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА НЕНЧО СТАЙКОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди