изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:21 EEST
УЛТРА НИСКИ ЦЕНИ ЗА БЪЛГАРИ ОБЯВИ АЛБЕНА ЗА ЛЯТО` 2010    
НовиниЗа първи път курортът предлага безплатен плаж и безплатно настаняване на деца през новия сезон

Курортът Албена обяви новите си цени на българския пазар за предстоящия туристически сезон`2010. Тази година няма да има отстъпка за ранни записвания, но всички обявени цени сега са на ниво от миналата година, съобщи Нина Николова – завеждаща сектор „Български пазар” в Албена АД. Предвижда се с приближаване на лятото цените да растат. Новост тази година е, че плажът на курорта ще е безплатен за всички, които са настанени в хотели на Албена. Независимо от категорията на хотела туристите имат право на безплатен чадър и шезлонг на плажа.  Децата до 12 години ще бъдат настанявани безплатно, ако родителите им са гости на курорта.
Мотото на новата кампания на Албена е „Ултра лято`2010”. Предвижда се туристическата компания да излезе на пазара и с ново рекламно лого, което да презентира именно безплатния плаж и безплатното настаняване на деца в курорта. 
Ценовата политика на Албена тази година е насочена към българите, на които отново ще се разчита. През 2009 г. за първи път нашенските туристи бяха най-многобройни в курорта. Те отбелязаха ръст от около 100 процента. 
Ако сега се резервира почивка в т.нар. висок сезон – юли и август, може да се осигури нощувка със закуска дори за 15 лева в двузвезден хотел, а през юни и началото на септември цената е 10 лева за нощувка със закуска. В четиризвезден хотел през юли и август може да се резервира нощувка срещу 55 лева със закуска.
За ваканция по формулата „всичко в цената”  цените варират от 50 лева за стандартна стая в тризвезден хотел  до 149 лева за легло в хотел „Калиакра Супериор”. Средната цена на резервация на ваканция през лятото на брега на морето в тризвезден хотел по формулата „всичко в цената”  е между 70 и 85 лева.
Предвижда се тази година първи да отвори хотел „Фламинго гранд” в началото на март. Поетапно за Великден ще отворят и други хотели в курорта.
 


Сходни връзки

УЛТРА НИСКИ ЦЕНИ ЗА БЪЛГАРИ ОБЯВИ АЛБЕНА ЗА ЛЯТО` 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди