изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:39 EEST
Полицай е убит, а друг е ранен в Казанлъшко    
Ред и сигурност
Един полицай е убит, а друг е ранен при инцидент в къща в село Енина, Казанлъшко. Двамата униформени са отишли в селото, след като около в 18 часа в Районното управление на МВР в Казанлък е получено съобщение от спешния център, че мъж в селото се самонаранил в ръката, съобщиха от пресцентъра на МВР.


Към мястото на инцидента е изпратен полицейски патрул от Специализираното подразделение за опазване на обществения ред към районното управление. Екипът пристигнал на място към 18.20 часа. При влизане в къщата полицаите били пресрещнати от 58-годишния Неделчо Н. Той ги нападнал с нож и намушкал в лявото бедро единия от полицаите. 15 минути по-късно служителят на реда починал в автомобил на “Бърза помощ”, въпреки усилията на медиците да го спасят. При опита на втория полицай да отнеме ножа, той също бил ранен, в ръката.

Убитият е главен полицай Бончо Чернев - на 38 години. Работи в системата на МВР от 1993 година, женен, с две деца. Раненият му колега е 37-годишен, оказва му се медицинска помощ в казанлъшката болница.
Извършителят е задържан за срок от 24 часа в Районното управление в Казанлък. На мястото на инцидента в момента се извършва оглед. Там са и директорът на Областната дирекция на МВР в Стара Загора комисар Алекси Алексиев и окръжният прокурор на Стара Загора Константин Тачев.

Много неприятен инцидент, защото полицаите са отишли, за да помогнат, отзовали са се на сигнал за пострадал човек, заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов,  който е в Лондон в делегацията с премиера Бойко Борисов, цитиран от "Фокус".  dir.bg
 


Сходни връзки

Полицай е убит, а друг е ранен в Казанлъшко | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди