изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:44 EEST
ДОБРИЧ И РАДНЕВО С УТЕШИТЕЛНИ НАГРАДИ ОТ "БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ"    
НовиниПървият етап на проекта "Повече сигурни места за щастливи игри" на "Белла България" приключи на 1-ви февруари.

Станаха известни шестте града с най-много гласове, в които компанията ще изгради по една детска площадка през тази година. Това са София, Варна, Пловдив, Габрово, Перник и гара Елин Пелин. Общо над 50 хил. души са гласували на сайта на проекта, съобщиха от компанията.
На втория етап жителите на тези градове ще трябва отново да дадат своя глас – този път за място, където ще бъде изградена спечелената от тях детска площадка.
"Белла България" ще даде утешителни награди на класиралите се на четвърта позиция в двете групи – Добрич и Раднево. Компанията се ангажира да освежи боята на съоръженията в съществуваща детска площадка във всеки от двата града, като изборът ще бъде направен отново от родителите, които ще дадат своя вот на сайта.
"Белла България" обяви официално старта на своя проект "Повече сигурни места за щастливи игри" в края на декември миналата година. Възможност за ново участие през 2011 г. да се включат отново в конкурса. Изграждането на по шест площадки годишно ще продължи, докато има желаещи, които гласуват на сайта на проекта, обещават от компанията.
От откриването на пилотната площадка на "Белла България" в пловдивския квартал "Тракия" на 1 юни миналата година проектът на компанията среща сериозна обществена подкрепа. Зад него твърдо застават Движението на българските майки, Националната мрежа за децата и Асоциация "Родители", казаха още от "Белла България".
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ И РАДНЕВО С УТЕШИТЕЛНИ НАГРАДИ ОТ "БЕЛЛА БЪЛГАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди