изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:59 EEST
ОТНОВО УБИТИ В УНИВЕРСИТЕТ В САЩ - ТОЗИ ПЪТ ТРИМА В АЛАБАМА    
По светаТрима души са загинали при стрелба в университет в Хънтсвил, Алабама, САЩ, предаде CNN като цитира изявление на говорител на университета. Съобщава се и за един ранен. Задържана е жена - предполагаемият стрелец. Според властите, вече има свидетелски показания. Засега, обаче не се дават повече подробности нито за самоличността на жертвите, нито на стрелеца и мотивите й. Това не е първият подобен случай за щата Алабама.

Ето някои от трагедиите от последните няколко години.

През миналата година американец от северна Алабама застреля жена си, дъщеря си и още двама роднини, след което се прибрал у дома си и се самоубил.

Убийствата бяха извършени ден преди съдебно заседание за развода му, на което сестра му е трябвало да свидетелства срещу него.

По-рано същата година 10 души бяха убити при престрелка в в градовете Самсън и Женева, Алабама.

Девет души бяха убити от стрелеца, който след това се е опитал да се самоубие, ранил се е и е бил убит от полицията близо до сградата на компанията Reliable Metal Products.

Трагедията се е разиграла в градове с население съответно 2000 и 4000 души. Тя е започнала на газ станция в Самсън, където е била застреляна жена.

След това се е пренесла в къща в същия град, в която са убити 5 души.

След това, стрелецът се качва в кола, шофира 12 мили до Женева и там застрелва още няколко човека.

През 2008 година, Рибар от американския щат Алабама призна, че е хвърлил децата си от мост, ден след като е било установено, че и четвъртото му дете липсва.

Преди да извърши убийствата той е бил дрогиран, съобщиха тогава от полицията.

През 2007 година, в щата Алабама бе екзекутиран 55-годишният Арън Лий Джоунс, след като Върховният съд не уважи искането за отлагане на екзекуцията.

Той и съучастникът му Артър Лий Джилс бяха осъдени на смърт за убийството на семейна двойка през 1979 година. Двамата застреляли и трите деца на семейството и баба им, но те оцелели.

 


Сходни връзки

ОТНОВО УБИТИ В УНИВЕРСИТЕТ В САЩ - ТОЗИ ПЪТ ТРИМА В АЛАБАМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди