изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:23 EEST
Криминално проявен е бил прострелян при опит за кражба в Троян    
Ред и сигурностТроян. Криминално проявен е бил прострелян при опит за кражба в Троян, съобщиха от пресцентъра на МВР. Вчера към 14.30 часа 60-годишна жителка на Троян съобщила в местното районно управление за двама непознати, които обикалят необитаеми през зимата вили в околностите на града и крадат. Собственици на имотите ги забелязали и хванали единия, а другият успял да избяга.

15 минути по-късно последвало второ обаждане в полицията и този път жената казала, че съпругът й е прострелял втория извършител. Незабавно към мястото на инцидента е изпратена оперативно-следствена група. Екипът установил, че след като заловили първия, местните собственици преследвали и застигнали и съучастника му. Извикали му да спре, но той отвърнал със заплахи и симулирал, че вади нож. Тогава 64-годишен собственик произвел два предупредителни изстрела със законно притежаван от него пистолет „Макаров”, но притиснатият нарушител продължил да настъпва към него и е прострелян в таза. Пострадалият е транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ в Троян, където по-късно е починал. Установено е, че това е 33-одишен от Троян, криминално проявен и осъждан. По случая е образувано досъдебно производство, а за 24 часа в РУ МВР-Троян са задържани стрелецът и другият извършител на кражбите – 15 годишно момче от Троян.
Агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

Криминално проявен е бил прострелян при опит за кражба в Троян | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди