изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:49 EEST
КАЛИАКРА ПОБЕДИ ОЛИМПИЯ СЛЕД КАТО ГУБЕШЕ С ДВА ГОЛА В РЕЗУЛТАТА    
СпортРезултатът откри Адоромола в 44 мин, след центриране по десния фланг.


В 50-та минута Кателиев от Калиакра подаде на Иван Петков и той от въздуха вкара в мрежата, но съдията му отсъди засада. Олимпия увеличи на 2:2 в 58 минута, когато капитанът Шишкин подаде на Грицук и той от воле направи безпомощен каварненския  вратар.
В 75-та минута, съдията показа директни червени картони на Христов от Калиакра и на Орловски от Олимпия за пререкания между двамата.
Валери Михайлов намали за тима на Каварна в 78 минута, а Иван Петков от дузпа изравни резултата на 2:2 минута по-късно. Шест минути преди края на срещата играч от гостите повали Станчев от Калиакра на границата на наказателното поле. Нападателят тръгна да се саморазправя с повалилия го състезател Томас и главният съдия отново показа червени картони и на двамата. Зад топката за изпълнение на наказателен удар застана Георги Кючуков и с ефектев удар вкара топката в ъгъла на вратата на молдовския вратар за 3:2.
Калиакра: Радомиров (59-Добрев), Ант. Димитров, Караджов, Кателиев, Кючуков, Андонов, Михайлов, Садула, Станчев, Събев, Бонев (Флоров, Абрашев, Петков, Стефанов, Христов)
Старши-треньорът на Калиакра Филип Филипов не оцени високо качеството на играта на двата отбора и по думите му няма обяснение за нервите, които се демонстрираха на терена. Хубавото беше, добави той,  че все пак момчетата ни не се стъписаха от многобройните и доста твърди единоборства, показаха характер и обърнаха мача. Отстъпление в началото на мача Филипов обясни с натрупаната умора от мачовете през изминалата седмица. Най-радостното според него е, че отборът се е разминал с неприятни инциденти и няма контузени състезатели. Предстои още една контрола със Светкавица (Търговище) и слагаме край на проверките, каза още наставникът на Калиакра. Според него изиграните осем контроли са напълно достатъчни за обиграването на отбора, който е от доста време заедно.

Димитър АПОСТОЛОВ
 


 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ПОБЕДИ ОЛИМПИЯ СЛЕД КАТО ГУБЕШЕ С ДВА ГОЛА В РЕЗУЛТАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди