изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:56 EEST
БОЛНИЦАТА В КАВАРНА БЕЗ КУХНЕНСКИ БЛОК И АВТОРАБОТИЛНИЦА    
ЗдравеНа извънредно заседание на ОбС в Каварна бе прието предложението на директора на болницата в морската община д-р Георги Иванов - здравното заведение да остане без кухненски блок и автоработилница. Това съобщи за НДТ председателят на ОбС д-р Евгени Чобанов.

"За да не останат пациентите в болницата без храна, съветниците упълномощиха управителя на болницата да сключи договор за наем с кетърингова фирма срещу минимално заплащане" - каза още д-р Чобанов. Под да бъде отдадена и автоработилницата, са решили морските парламентаристи. Общо 7 души реално остават без работа, каза още Чобанов, като допълни, че миналата седмица кметът на общината Цонко Цонев е провел среща с персонала на здравното заведение. По предложение на един от съветниците ОбС е приел също дейността на лечебното заведение да се дофинансира със 70 хил. лв. от общинския бюджет при първата му актуализация. Ежегодно община Каварна заделя средства от бюджета си за подпомагане на здравното заведение. В гласувания бюджет 2010 на кметството за болницата са гласувани 440 хил. лв. за настоящата година, каза председателят на ОбС, като допълни, че спрямо миналата година средствата са намалени с около 100 хил. лв.
 


Сходни връзки

БОЛНИЦАТА В КАВАРНА БЕЗ КУХНЕНСКИ БЛОК И АВТОРАБОТИЛНИЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди