изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:36 EEST
ТАКСА ОТ 50 ЛЕВА ЗА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА ПРЕДЛАГАТ В ДОБРИЧ    
НовиниПромени в Наредбата за местни данъци и такси в Добрич ще бъдат обсъждани на предстоющото заседание на Общинския съвет в края на месеца.

Предложението на общинската администрация е таксата да стане 50 лева. Сега тя е 37,73 лева. От кметството мотивират увеличението с увеличените цени на тока, на газта, с подобряване на храненето в детските заведения.Друга промяна е въвеждането на месечна такса от 30 лева, когато детето не посещава детско заведение без уважителна причина
 


Сходни връзки

ТАКСА ОТ 50 ЛЕВА ЗА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА ПРЕДЛАГАТ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ТАКСА ОТ 50 ЛЕВА ЗА ДЕТСКА ЯСЛА И ГРАДИНА ПРЕДЛАГАТ В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2010-02-16 @ 11:11 EET
Това е нечувано! Таксата от 50 лв. ще я преглътнем някак си, но другата от 30 лв. е направо кошмар. Не е ли достатъчно, че родителите постоянно "спонсорират" детските градини, а сега и законен рекет ли измислиха.
Направо съм възмутена като родител, който едва успява да изкара месеца, детските надбавки така или иначе не стигат (с тях дори таксата за детска градина не мога да платя), а сега ще отиват за изнудване, ако ме съкратят от работа и взема да си гледам детето в къщи.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди