изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:43 EEST
КРЪГЛА МАСА ЗА СТРУКТУРНИТЕ ФОНДОВЕ    
Новини

Кръгла маса за обсъждане на напредъка на усвояването на средства по структурните фондове организират Enterprise Europe Network и Търговско промишлена-палата Добрич.



 Тя ще се проведе на 18 февруари в залата на ТПП-Добрич. Ще бъдат представени откритите и действащи програми. Присъстващите ще бъдат запознати с проект – „В помощ на гражданския мониторинг за ефективно и екологосъобразно ползване Фондовете на Европейския Съюз в България”. Той е финанансиран от Фонд за подкрепа на НПО и е част от финансов механизъм на Европейското икономическо пространство. Ще бъде организирана дискусия по темата. Участниците ще могат да представят опит в разработка и управление на проекти по ОП, ще се дискутират обществените поръчки – организация и провеждане, прозрачност на процедурите, предложения за оптимизиране на процедурите по отчети и плащания; както и устойчивост на резултатите от проекти. В резултат на срещата ще бъде изготвено становище за напредъка по усвояването на средства от структурните фондове, което ще бъде популяризирано на сайта на търговско-промишлената палата в Добрич. При интерес от страна на участниците ще бъде обсъдено изпращането му до управляващите органи на оперативнтите програми, Народното събрание, Министерски съвет, Сдружение на общините в България и др.

 


Сходни връзки

КРЪГЛА МАСА ЗА СТРУКТУРНИТЕ ФОНДОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди