изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:00 EEST
ГЮЛЛЕТО НА ГАЛИН ПРЕЛЕТЯ БЛИЗО 17 МЕТРА    
СпортМногократният шампион в сектора за тласкане на гюлле Галин Костадинов завърши на четвърто място в държавното първенство по лека атлетика за мъже и жени в зала, коeто се проведе в столичната зала "Фестивална".


35 сантиметра го лишиха от бронзовото отличие, което стана притежание на бившият световен рекордьор за юноши Росен Карамфилов (КЛАСА). Втори се нареди Нено Башев (Тот-атлет Габрово) със 17,06 метра - резултат, който е със см по-добър от третия в таблицата. Георги Иванов спечели републиканската титла. Бившият световен шампион за юноши в тласкането на гюле нямаше равен в сектора днес и с постижение от 19,33 метра си тръгна със златния медал в зала за четвърта поредна година. Дебют при мъжете на 1500 метра направи Йордан Андреев от Добруджа 99, съобщи президентът на клуба Николай Янков, който изпълнява функциите и на треньор. Състезателят е завършил 14-и с 5 секунди по-добро лично време.Възпитаниците на клуба сега се стягат за кънтри-кроса в Луковит, който ще бъде в края на този месец. Янков стяга група от 13 лекоатлети.

Още спорт в http://www.centersport.org
 


Сходни връзки

ГЮЛЛЕТО НА ГАЛИН ПРЕЛЕТЯ БЛИЗО 17 МЕТРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди