изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:49 EEST
ЯНЕ ЯНЕВ ТРЪГВА КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАНИ СЕ ДА УПРАВЛЯВА    
Политика Не бил спал в една стая с Алексей Петров. Цветан Цветанов вместо да се занимава с бедствия и аварии гони по рейтинг Бойко Борисов, а ГЕРБ е хибрид между БКП и МВР, заяви лидерът на РЗС

„Искам да спра всякакви спекулативни лъжи и гнусни клевети от хора, които имат тежки психични проблеми. Не зная защо уважавани медии канят във водещи свои предавания хора, които би било редно да са в специализирано заведение”. – Това каза в Добрич пред журналисти лидерът на РЗС Яне Янев по повод изказването тази сутрин пред бТВ Николай Колев – Босия, че още преди 10 ноември Яне Янев се е самопредложил да работи за службите. Неговият псевдоним е агент Хлапето, защото е бил непълнолетен, когато се е причислил към агентурата. Босият каза, че подозира, че Янев още работи за службите и с новото ръководство на ДАНС. С тази провокация за преден път се опитват да внушат, че едва ли не съм човекоядец и закусвам с малки деца, каза Янев. Той декларира, че „никога, по никакъв повод, както аз, така и моето семейство, и най-близките ми хора, не са били свързани с Държавна сигурност, структурите на всякакви специални служби или БКП. Нито аз, нито някой от роднините ми до девето коляно имаме нещо общо с ченгесарщината, която мразя от цялата си душа.
Управляват ни долнопробни, ограничени и вопиющо некомпетентни милиционери. Те управляват само с шантаж.
Николай Колев е психично неуравновесен човек. Той халюцинира. Преди време ме навърза в някакво приятелство с бившия главен прокурор Никола Филчев. Между тях има някаква неистова вражда и се опитва да ме вкара в сценария, в който никога не съм участвал. Не мога да разбера защо не се спре в държавата с този екшън и зрелища, и да преминем към нещо по-рационално. Хората очакват от дълго време много неща да бъдат сторени.
Проблемите в държавата са много. Не мога да разбера защо вътрешният министър Цветан Цветанов вместо да се заеме и свърши работата по отношение на бедствията и авариите, е тръгнал от медия в медия единствено и само да повишава рейтинга си. Убеден см, че няма да се успокои докато по рейтинг не стигне Бойко Борисов.
 РЗС е единствената голяма политическа партия, която иска предсрочно прекратяване на мандата на 41 Народно събрания. В България никога не е имало по-некачествени, неграмотни и по-зависими народни представители. За пореден път вместо генерална промяна, има генерална подмяна на вота на българските граждани. Към 10 март ще приключи първият етап от срещите на Яне Янев в българските градове. На 10 март ще се проведе национален митинг-шествие под наслов „Нова Конституция за нова България. На него ще започне подписка за свикване на референдум за предсрочни парламентарни избори. Законът дава възможност с 500 000 гласа да бъде свикан референдум. РЗС има готовност да събере половин милион подписа и да получи подкрепа, макар нашите опоненти да ги е страх.
Очакваното решение на Конституционния съд за ревизия на гласовете в Турция е предният тежък удар срещу РЗС, поредната репресия, която не е осъществявана срещу нито една друга партия в 20-годишния преход. Целта е да се покаже на обществото, че не трябва да се жалваш. Затова наказват не виновния, а жалбоподателя.
Алексей Петров е изключително близък на Бойко Борисов. Аз с него не съм имал нито общ бизнес, нито обща фирма, нито съм спортувал, нито съм спал в една стая с него, както твърди Бойко Борисов. Време е да излязат наяве всички зависимости. Това, което се случва с „Октопод”напомня това, което се случи, когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР. Бързо отиде да завземе една от групировките на Иван Костов – тази на Славчо Христов. Изпрати гардове с калашници, превзеха банката и монтира там Цветелина Бориславова. Виждам, че „Лев инс” и „Лев Корпорация” са едни от най-мощните корпорации.  Сега разчиства лични сметки, за да завземе и тази ниша.
РЗС ще е следващата управляваща партия в Република България и така ще се сложи край на криминалния преход, на мутризацията и ще се спре генното инженерство. Истинският мутант на криминалния преход е ГЕРБ – хибрид между БКП и МВР, с много внедрени агенти на Държавна сигурност, включително и измежду първите политици на партията.  NDT

Янев: Борисов ни управлява чрез подслушване 

 


Сходни връзки

ЯНЕ ЯНЕВ ТРЪГВА КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАНИ СЕ ДА УПРАВЛЯВА | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ЯНЕ ЯНЕВ ТРЪГВА КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАНИ СЕ ДА УПРАВЛЯВА
Автор: Anonymous да 2010-02-16 @ 15:00 EET
Браво на Янето дано успее, но и той трябва да се огледа кои са хората около него не само в София , а и по места. Кои са неговите представители в Добрич и къде им е офиса - централат?!
ЯНЕ ЯНЕВ ТРЪГВА КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАНИ СЕ ДА УПРАВЛЯВА
Автор: Anonymous да 2010-02-16 @ 17:51 EET
Я да си седи на о......ния задник най добре че да не излезе че и той е в някой далаверка.ФАНАТИЦИ
ЯНЕ ЯНЕВ ТРЪГВА КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАНИ СЕ ДА УПРАВЛЯВА
Автор: Anonymous да 2010-02-17 @ 11:57 EET
Точно такъв хибрид и трябва в момента на нашата държавица че да ги вкара всичките в правия път
ЯНЕ ЯНЕВ ТРЪГВА КЪМ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, КАНИ СЕ ДА УПРАВЛЯВА
Автор: Anonymous да 2010-03-04 @ 18:57 EET
МНОГО БЪРЗО СЕ РАЗОЧАРОВА ЯНЕ ОТ БОЙКО, А СЕГА МУ СЕ ИСКА ДА СИ СМЕНЯТ РОЛИТЕ Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ ТОЛКОВА НЕПРЕДВИДИМ ПОВРАТ Е ВЪЗМОЖЕН,АКО ЯНЕ НАПРАВИ НЕЩО ЗА ВСЕКИ ДЕСЕТИ БЕЗРАБОТЕН И ТО НАД 50г, ХОРА КОИТО СА В НЕМИЛОСТ ПЪРВО БЕЗ РАБОТА, ВТОРО НИКОЙ НЕ ГО ЕНЯ ,ЧЕ  НЕ ПОЛУЧАВАТ  НИЩО И ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ ПЕНСИОНЕРИ,КОИТО С НИЩОЖНИТЕ СИ ДОХОДИ ПОМАГАТ И НА НАС БЕЗРАБОТНИТЕ ИМ СИНОВЕ И ДЪЩЕРИ. ЯНЕ, НАПРАВИ НЕЩО ДОБРО ГЛАСУВАЙТЕ ЗАКОН ЗА 50г БЮРОТО ПО ТРУДА С ПРЕДИМСТВО ДА ГИ ИЗПРАЩА НА РАБОТА, А НЕ ДА ОСИГУРЯВАТ ЧАСТНИТЕ ФИРМИ РАБОТЕЩИ ПЕНСИОНЕРИ, КОИТО ПОЛУЧАВАТ ПЕНСИИ  И ЗАПЛАТИ И СЛЕД ПЕНСИОНИРАНЕТО 6 ЗАПЛАТИ И ОТНОВО ВЪВ СЪЩАТА ФИРМА ОСТАВАТ ДА ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИ  СЪС ШЕФА СИ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗАКОН КРИЗА Е ОСВОБОДЕТЕ ВЕДНАГА ПЕНСИОНЕРИТЕ ОТ РАБОТА, ДАЙТЕ  ВЪЗМОЖНОСТ И НА 50г ДА ВЛЯЗАТ НА РАБОТА И ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ КАТО БЕЛИ ХОРА.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди