изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:45 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАКАЗВАТ СЪДИЯ ОТ ДОБРИЧ С ПРЕМЕСТВАНЕ В ИВАЙЛОВГРАД    
ЛюбопитноНа вчерашното си заседание Висшия съдебен съвет е решил зам.-председателят на Районния съд в Добрич Милен Кадикянов да бъде наказан с преместване за три години в Ивайловград. Поводът за наказанието е, че Кадикянов издал свидетелство за съдимост с невярно съдържание и излязъл в отпуск без разрешение, стана ясно след заседанието на ВСС. Решено е още да се предложи на Главна прокуратура да отмени имунитета на съдията.

ГЪГРИЦА В ЗЪРНОТО НА ДЪРЖАВЕН РЕЗЕРВ?

Около 2 хил. т зърно, собственост на Държавен резерв, е с влошено качество заради недобро съхранение и има гъгрица, съобщиха за НДТ отлично осведомени. Това било установено при проверка на специализираната междуведомствена комисия, която посетила и проверила Добричка област. Зърното с гъгрица било открито в базата на "Доминион грейн" в Каварна, където съхраняват пшеница от Държавен резерв. За НДТ управителят Пламен Борисов заяви, че зърното се съхранява правилно, но пшеницата на Държавен резерв е при тях от три години.
НДТ - 17 февруари 2000 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ НАКАЗВАТ СЪДИЯ ОТ ДОБРИЧ С ПРЕМЕСТВАНЕ В ИВАЙЛОВГРАД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди