изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:47 EEST
В БАЛЧИК ПРИЕМАТ МОЛБИ ЗА СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ    
НовиниВ местната дирекция „Социално подпомагане” в Балчик се приемат молби за личен асистент. Дирекцията има одобрен проект по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Той предвижда да бъдат обгрижвани от личен асистент 30 самотноживеещи, възрастни и деца с увреждания. Крайният срок за подаване на молби е 15 февруари. Вече има подадени повече молби от определения брой лица за подпомагане. Кой ще могат да се възползват от услугата „личен асистент” ще стане ясно в края на месеца. Личните асистенти се предвижда да започнат работа от 1 март. Основна цел на проекта е предоставяне на качествена грижа в домашна среда на лица и деца с тежки трайни увреждания или тежки заболявания, също така и самотноживеещи възрастни хора, които не могат да се самообслужват и да организират самостоятелно бита си и оказване на подкрепа на техните  семейства за социалното им включване чрез предоставяне на алтернативен избор за активно участие в реалния пазар на труда.
 


Сходни връзки

В БАЛЧИК ПРИЕМАТ МОЛБИ ЗА СОЦИАЛЕН АСИСТЕНТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.64 секунди