изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:23 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧ: МЕНЮТО В ДЕТСКИТЕ ГРДИНИ Е СЪГЛАСУВАНО С РИОКОЗ    
НовиниПо повод публикации в електронни медии вчера община Добрич разпространи следното изявление: „Община град Добрич винаги съгласува менюто на детските градини с РИОКОЗ.

Менюто е единно, тоест едно и също за всички детски градини. През последната година то е есенно– зимно и лятно. От месец декември миналата година Община Добрич е съгласувала есенно–зимното си меню с РИОКОЗ. Менюто е за месеците от декември до май включително като всяко отделно и ежемесечно е утвърдено за този период. Менюто за детските градини е съгласувано за всеки един от посочените месеци с дирекция “Опазване на общественото здраве” към РИОКОЗ град Добрич. Единните менюта в детски ясли и градини са също сезонни. Те се разработват от медицинско лице в общинска администрация по рецептурник за детски ясли. По него е разработено и менюто в Детска млечна кухня.”
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧ: МЕНЮТО В ДЕТСКИТЕ ГРДИНИ Е СЪГЛАСУВАНО С РИОКОЗ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ОБЩИНА ДОБРИЧ: МЕНЮТО В ДЕТСКИТЕ ГРДИНИ Е СЪГЛАСУВАНО С РИОКОЗ
Автор: Anonymous да 2010-02-18 @ 22:43 EET
След като е съгласувано до месец май и в него няма включено телешко, агнешко и свинско, а само кайма и пилешко защо не вдигнат таксите от месец юни, когато съгласуват "новото' меню, което е в аргументите за завишението в докладната на Пеперудкова?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди