изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:09 EEST
ЩЕ УЧАТ ПЕНСИОНЕРИ В КРУШАРИ ДА РАБОТЯТ С ИНТЕРНЕТ    
НовиниДоговор за реализация на проект „Глоб@лни библиотеки - България” ще се реализира в Крушари, съобщиха оттам, след подписване на споразумение за това.

Предвижда се да се  улесни общественият достъп  на граждани да информация и услуги чрез Интернет  в с.Крушари.  Конкретен бенефициент по проекта е Народно читалище „Йордан Драгнев” - с.Крушари.
Реализацията на проекта включва осигуряване на нови компютърни станции, безплатен достъп до Интернет за населението, обучение на библиотечни работници в компютърни умения. Ангажиментите на общината са свързани с осигуряването на подходяща зала и обзавеждане, техническо и мрежово поддържане на станциите. Читалищното настоятелство от своя страна се задължава да стопанисва с грижата на добър стопанин  предоставените компютърни системи, да осигурява всеки работен ден свободен достъп на граждани до компютърната зала. Читалищното ръководство замисля организирането на компютърни курсове за деца и безработни лица. Специална обучителна програма за работа в Интернет ще бъде предложена и на  хората от третата възраст.
 


Сходни връзки

ЩЕ УЧАТ ПЕНСИОНЕРИ В КРУШАРИ ДА РАБОТЯТ С ИНТЕРНЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди