изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:00 EEST
ЗАБАВЯ СЕ ОТВАРЯНЕТО НА ВРАТИ НА AQUARIO SHOPPING CENTER В ДОБРИЧ    
НовиниВ цялата страна има забавени проекти за молове, които ще се реализират през 2010 г.

За редица търговски центрове бе планирано скоро да отворят врати, но дали поради предпазливост или финансови затруднения все още не се чува масово рязане на ленти. Въпреки забавянето обаче е налице увереността, че те ще се появят на бял свят. Някои анализатори дори смятат, че пазарът на молове бавно ще са засилва през 2010 г., съобщава електронното издание „Регал”. Плод на регионалната експанзия на моловете са и проектите на австрийската Cuubuus Gruppe във Видин и Добрич с марката Aquario. Планираше се Aquario Shopping Center Dobrich и Aquario Shopping Center Vidin да отворят врати през второто тримесечие на тази година, но предвид търсенето на пазара в момента реализирането им ще се забави.
Aquario Shopping Centre е мултифункционален комплекс, който комбинира пазаруването с почивка и най-вече голямо развлечение. Той трябва да включва повече от 100 магазина за най-разнообразни стоки, супермаркет, магазини за бяла и черна техника, както и магазин от типа "Направи си сам". За по-голямо удобство на посетителите на търговския център са предвидени и няколко ресторанта, кафенета и заведения за бързо хранене. Центърът в Добрич се предвижда да бъде изграден на околовръстния път.
Центърът в Добрич комбинира модерен дизайн и архитектура с високотехнологична визия, с подбрани престижни шопинг идеи. Първоначалната идея е била той да посрещне първите си посетители през пролетта на 2010 г.,но сега реализацията му се отлага,както става ясно от изданието за търговия „Регал”.
 


Сходни връзки

ЗАБАВЯ СЕ ОТВАРЯНЕТО НА ВРАТИ НА AQUARIO SHOPPING CENTER В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди