изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:52 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - С честност и професионализъм ще се наложите там, където другите не успяват. Пътуванията ще дадат резултат, както и търсенията ви в една или друга област на познанието.

ТЕЛЕЦ - С професионални действия ще отстоявате позициите си и ще постигате целите си. Сигурно е, че няма да позволите на никого да ви постави в зависимост от решенията си, пък били те и допустими за вас.

БЛИЗНАЦИ - Имате всички шансове да успеете днес, независимо от трудностите, които следват. Задълбочените ви познания в областта, в която работите, ще ви носят дивиденти за в бъдеще.

РАК - Практичните ви умения ще направят по-лесно реализуеми днешните ви задачи. За някои от вас нещата ще отидат и по-далече, ще събудите нечии добронамерен интерес.

ЛЪВ - С лоялни към вас хора ще поставите начало на нов бизнес или друга, интересуваща ви дейност. По отношение на личен проблем е дошло време да го решите веднъж за винаги, в противен случай той отново ще напомня за себе си

ДЕВА - Проявете активност в делата си и ще напреднете бързо. Самочувствието ви оправдано ще предизвика интереса на хората, споделящи мисли и идеи с вас. Общите начинания ще завършат с очакваните резултати.

ВЕЗНИ - Бъдете прагматични и се съсредоточете върху главното днес. Дайте повече от себе си и няма да съжалявате, всички предпоставки за добро развитие на делата ви са налице.

СКОРПИОН - Отминали неуспехи ще се превърнат във вашата печеливша позиция днес с опита и знанията, които са ви дали. Това ще ви направи повече оптимисти за бъдещето и има защо.

СТРЕЛЕЦ - Запознавайки се с информацията от последните развия в бизнеса или в пряката си работа, ще набележите конкретни стъпки за изпълнение на целите си.

КОЗИРОГ - Със здрав разум и вътрешни убеждения ще въздействате на околните, насочвайки ги към конкретни действия, полезни и за двете страни. Това ще ви сближи и ускори изпълнението на обща задача.

ВОДОЛЕЙ -За да защитите претенциите си към другите, работете за повишаване на собствената си информираност и професионална подготовка.

РИБИ - Времето е ценно за вас и няма да пропуснете нито миг в разпиляване и напразни действия. С бърза мисъл и находчиви решения ще ръководите онези, които се нуждаят от вас.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.30 секунди